Psykolog Fyn

Psykolog med Praksis Centralt i Odense på Fyn

Fyns Psykologpraksis er bygget på høj faglighed og kompromisløst fokus på medmenneskelighed. Det er på dette fundament at vi håber at blive de foretrukne psykologer for dig, der har søgt Psykologer Odense eller psykologer Fyn.

Vores Praksis ligger centralt placeret i Odense på Fyn og det er nemt at komme til klinikken med offentligt transport. Derudover er parkeringsmulighederne gode.

Jeg er autoriseret psykolog og mine specialer er psykoterapi og humanistisk psykologi. Psykologer kan definere deres roller forskelligt. Som psykolog er det min vigtigste rolle at hjælpe dig til at opnå den indsigt og den forståelse, som gør dig i stand til at udvikle dig i den retning du selv ønsker.

Psykologer i Odense?

Ønsker du at booke en tid eller har du spørgsmål eller ønsker du afklaring omkring hvad vi kan tilbyde i forhold til andre psykologer i Odense op på Fyn. En uforpligtende samtale gør det nemmere for dig at tage stilling til om vi har den psykolog på Fyn, som du har lyst til at benytte. Kontakt os uforpligtende 5048 4614 eller besøg vores Klinik i Odense.