Samtaler uden ventetid og til reduceret pris

Hvis du kunne tænke dig at komme i gang med et samtaleforløb uden ventetid?

Søger du efter en psykolog i Odense, vil du ofte opleve lange ventetider, men lige nu kan du komme i gang uden ventetid, hvis du ønsker hjælp inden for de almenpsykologiske og eksistentielle områder, dvs, diverse former for livskriser, selvværdsproblematikker og lignende.

Vi kan hjælpe dig med støttende samtaler til reduceret pris, dvs. det er ikke psykologbehandling, men derimod psykologiske samtaler og sparring indenfor det almenpsykologiske felt, dvs. hvis du har symptomer på fx angst, depression, sorg, stress eller lignende.

Ring til os mandag til torsdag og få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 50 48 46 14.