Book dine samtaler hos en af vores psykologer

Vil du igang med et samtaleforløb hos en psykolog inden din ferie?

Sommerferien nærmer sig stille og roligt og det betyder, at vi fortsat tilbyder tider hos de behandlere som arbejder hen over sommeren, men kapaciteten er begrænset i en kort periode, så hvis du gerne vil igang med et forløb nu og undgå ventetid, så kontakt os med det samme.

Der er næsten altid mulighed for at få nogle akutte samtaler med kort ventetid hos vores psykologer i Odense, men jo før du kontakter os, jo bedre, for de ledige pladser bliver fyldt op hos vores populære behandlere.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores tilbud, det er helt uforpligtende, uanset om du søger psykolog med tilskud, billigere samtaler fordi du er studerende eller noget helt tredje.

Kontakt vores klinik i Odense og tal med en af psykologerne omkring dine muligheder. Vi hjælper dig videre med dit forløb.

Natur og stemning