Leder du efter en psykolog i ferien nær Odense?

Har du brug for en god psykolog i Odense i sommerferien?

Er du på udkig efter en ny psykolog og bor du i Odense?

Eller vil du gerne igang hos en psykolog for første gang nogensinde, men ved du ikke helt, hvor du skal lede blandt alle psykologerne i Odense?

Kan du svare ja til noget af ovenstående, så er du kommet til rette sted!

Der findes utallige psykologer i Odense og det kan være svært at finde ud af, hvem der har tid, hvor lang ventetiden er og hvilken psykolog i Odense som kunne være det bedste valg for dig.

Dette valg bliver ikke lettere af, at der netop nu er meget kort tid til sommerferien, hvilket betyder at de fleste psykologer i Odense, og på Fyn generelt, lukker klinikkerne ned for en periode grundet sommerferie. Det betyder som regel længere ventetider hen over sommeren.

Men du er som sagt landet rette sted, hvis du står i ovennævnte situation, for vores psykologer her i Odense holder klinikken åben det meste af sommeren og således vil du altid kunne få fat på en psykolog, hvis du ringer til vores psykologpraksis i Odense.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Hos Fyns Psykologpraksis ønsker vi, at hjælpe så mange mennesker som muligt, på bedst mulige måde. Derfor kan du som regel også altid kan få en tid hos en af vores psykologer inden for få dage, når du kontakter os med ønske om hjælp via samtaleterapi (NB: dog er det ikke nødvendigvis muligt at benytte henvisning fra lægen eller tilskud fra “danmark” ved sådanne akutte samtaler).

Vi holder løbende vores ventelister opdaterede og vores personale holder hele tiden styr på, hvornår der er plads til nye forløb og hos hvilke psykologer. Derfor er det altid en mulighed at få viden om ventetider, ledige tider og priser hos de forskellige psykologer og behandlere i vores klinik i Odense.

Vi er specialiserede

Vores Psykologer og behandlere er specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet i det samtaleterapeutiske felt, så hos os er du i trygge hænder i vores klinik i Odense.

Kontakt os

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i Odense, ring på tlf. 50 48 46 14.

profilbilleder

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.