Ny Terapeut i klinikken – står klar uden ventetid.

Vores team af dygtige behandlere tilbyder psykologisk rådgivning og vejledning uden ventetid, og vil du gerne i gang med det samme, så kontakt os uforpligtende.

Fyns Psykologpraksis tilbyder samtaler uden ventetid, så ring til os med det samme, lige nu har vi nemlig fortsat nogle enkelte ledige pladser ved bl.a. vores behandler Line, som du kan læse mere om nedenfor.

Om line:
Jeg hedder Line Astrup Sonnichsen (f. 1990) og arbejder som psykologisk konsulent ved Fyns Psykologpraksis, hvor jeg varetager terapeutiske samtaleforløb.

Efter at have færdiggjort min kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi, fokuserer jeg nu min tid på det terapeutiske arbejde jeg brænder for med klienter hos Fyns Psykologpraksis.

Uddannelsesmæssig baggrund:

2021- : 4-årig terapeutisk efteruddannelse ved Psykoterapeutisk Institut i Aarhus

2019-2021: Kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi ved Aarhus Universitet

2015-2019: Uddannet sygeplejerske

Kontakt os uforpligtende

Vores Psykologer og behandlere er specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet i det samtaleterapeutiske felt, så hos os er du i trygge hænder i vores klinik i Odense.

Ring og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i Odense, ring på tlf. 50 48 46 14.

Læg en besked hvis du ikke kommer igennem, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Psykologisk Konsulent Line Sonnichsen

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt klinikken i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.