Opdaterede priser på psykolog i Odense

Nye priser på samtaler ved psykolog, når du benytter en henvisning fra egen læge.

Vi har opdateret vores priser i psykolog klinikken i Odense, hvor der to gange årligt kommer opdateringer på priserne jf. praksisoverenskomsten, nærmere betegnet hhv. d. 1. april og 1. oktober hvert år.

Disse pris ændringer er bestemt ud fra praksisoverenskomsten og derfor ikke noget, som den enkelte psykolog selv vælger eller har direkte indflydelse på, dvs. disse er overenskomst bestemte reguleringer.

Går du til Psykolog i Odense, men uden at bruge en henvisning fra lægen, så har disse halvårlige prisreguleringer ikke nogen betydning for dig og dit forløb.

De nye priser lyder som følgende, såfremt du ikke kan modtage vederlagsfri behandling:

  1. konsultation, på enhver ny henvisning, kategori 1-11: kr. 424,20
  2. og efterfølgende konsultationer, kategori 1-11, kr. 353,72

NB:
Ovenstående er den typiske betaling for de fleste klienter her i klinikken, mens der er andre klient-andele (andele af egenbetaling) for andre henvisningsgruppe.

Ovenstående er således fokuseret på voksne klienter, nærmere betegnet individuelle samtaler med henvisning på kategori 1-11, før tilskud fra Sygeforsikring “danmark” og uden mulighed for vederlagsfri behandling.

Vores Psykologer og behandlere er alle specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet i det samtaleterapeutiske felt. Derfor er du hos os i trygge hænder og du er altid velkommen i vores klinik i Odense.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i Odense, ring på tlf. 50 48 46 14.

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.