Juleferie fra d. 23. december 2021 til d. 3. januar 2022

Vores psykologpraksis i Odense holder julelukket og vi er retur d. 3. januar 2022.

Vi vender tilbage til dig hurtigt muligt efter ferien, hvis du ringer eller skriver til os i juleferien.

Hos Fyns Psykologpraksis ønsker vi, at hjælpe så mange mennesker som muligt, på bedst mulige måde. Derfor kan du som regel også altid kan få en tid hos en af vores psykologer inden for få dage, når du kontakter os med ønske om hjælp via samtaleterapi.

Mange kontakter os også i forhold til at benytte en henvisning fra lægen, men på nuværende tidspunkt kan vi ikke hjælpe med dette grundet for lang venetid.
Vi har derimod mulighed for at hjælpe dig, hvis du har en sundhedsforsikring eller er medlem af Sygeforsikring danmark, her vil man typisk kunne få tilskud eller måske endda dækket samtalerne (for eksempel via sundhedsforsikring).

Vi holder løbende vores ventelister opdaterede og vores personale holder hele tiden styr på, hvornår der er plads til nye forløb og hos hvilke psykologer. Derfor er det altid en mulighed at få viden om ventetider, ledige tider og priser hos de forskellige psykologer og behandlere i vores klinik i Odense.

Vores Psykologer og behandlere er specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet i det samtaleterapeutiske felt, så hos os er du i trygge hænder i vores klinik i Odense.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i Odense, ring på tlf. 50 48 46 14.

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.