Leder du efter en Psykolog i Odense?

Psykolog med tilskud og uden ventetid!

Leder du efter en psykolog i Odense uden ventetid, så har vores nye kollega Cecilia Nielsen lige nu ledige tider og du kan komme i gang med en forløb med psykologsamtaler med det samme.

Psykolog Cecilia Nielsen er autoriseret psykolog, hvilket betyder at du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark eller få gratis psykologhjælp gennem din sundhedsforsikring. Du er selvfølgelig også velkommen som privatbetalende klient eller hvis du er henvist via din arbejdsgiver, a-kasse eller har andre former for tilskudsmuligheder.

Så hvis du leder efter en psykolog i Odense uden ventetid, som kan hjælpe dig med din problemstillinger med det samme, uanset om det drejer sig om lavt selvværd, angst, depression, stress, sorg eller andre former for livskriser, så er du altid velkommen her i klinikken. Kontakt vores psykologteam i klinikken i Odense og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os på følgende telefonnummer for en uforpligtende samtale og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i klinikken i Odense, ring på telefon 50 48 46 14.

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.