Leder du efter en Psykolog uden ventetid i Odense?

Oplever du lang ventetid på psykologbehandling? Så kontakt vores psykologer ved Fyns Psykologpraksis med det samme og hør nærmere.

Psykolog Lasse Bruun har lige nu et par ledige pladser og dermed mulighed for at tilbyde dig at komme i gang med et psykolog forløb uden ventetid.

Der er ikke mulighed for tilskud via regionen, dvs. han tager ikke imod henvisning fra lægen, men til gengæld kan du komme i gang med det samme.

Kan du mærke behovet for psykologsamtaler uden ventetid, så er du kommet til rette sted! Der findes mange psykologer i Odense og det kan være svært at finde ud af, hvem der har kort eller lang ventetid, og ikke mindst hvilken psykolog i Odense som kunne være det bedste valg for dig.

Derfor kan du også ringe til os helt uforpligtende og høre nærmere om de muligheder, som vi kan tilbyde uden ventetid.

Alle vores psykologer og behandlere er specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet indenfor det samtaleterapeutiske område. Vi er engagerede og passionerede omkring vores fag og fagligheden er derfor altid i centrum hos os. Derfor er du også i trygge hænder i vores klinik i Odense.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i Odense, ring på tlf. 50 48 46 14.

Psykolog Odense Lasse

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.