Psykolog uden ventetid i Odense – Se mere her!

Vi har fået endnu en dygtig psykolog i vores psykolog team i Odense.

Malene B. Eriksen er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet og er fra slutningen af april 2022 blevet en del af psykologteamet, som hjælper klienter med behandling af angst, depression, stress, selvværdsproblematikker og andre almenpsykologiske problemstillinger.

Psykolog Malene B. Eriksen er en del af i klinikken i Odense samt en del af det udekørende team, som dækker opgaver på hele Fyn.

Vi har derfor nu mulighed for at tilbyde ledige tider hos Psykolog Malene B. Eriksen uden ventetid, så nu behøver du ikke ringe forgæves til mange forskellige psykologer i Odense, hvis du gerne vil i gang med det samme.

Malene tager ikke imod henvisning fra lægen, dvs. hun er ikke ydernummerpsykolog, men du kan evt. få tilskud via din forsikring, såfremt der er frit psykologvalg på din bevilling. Alternativt tager Malene selvfølgelig også imod dig, hvis du er privatbetaler.

Vores Psykologer og behandlere er specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet i det samtaleterapeutiske felt, derfor er du i trygge hænder i vores klinik i Odense.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i Odense, ring på tlf. 50 48 46 14.

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.