Om os.

Leder du efter en dygtig psykolog i Odense? Vi er et team af engagerede psykologer i Odense, som brænder for det terapeutiske arbejde og vi kendetegnes ved ro, rummelighed og respekt for det enkelte menneske.

Vores speciale er samtaleterapi og vi vægter vores faglighed højt gennem solid efteruddannelse. Derfor uddanner vi os løbende i flere forskellige psykoterapeutiske retninger og vi kan tilpasse den terapeutiske proces til netop dig og din problemstilling – ud fra dine ønsker og mål.

Et godt match mellem klient og psykolog

Som psykolog prioriterer vi altid god tid, ro og nærvær omkring dit personlige udviklingsforløb, så du får mest muligt ud af dit forløb.

Vores førsteprioritet er, at skabe de bedste udviklingsmuligheder for dig og vi arbejder altid på at skabe et godt match mellem klient og psykolog – på den måde forsøger vi altid at skabe en god og tryg relation i tillidsfyldte rammer, som det bedst udgangspunkt for et succesfyldt forløb.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om vore behandlinger. Vi bor på Baumgartensvej i Skibhuskvarteret i Odense C.

Psykolog i Odense

Vores psykologpraksis i Odense er under fortsat udvikling og vi er altid åben for muligheder og henvendelser, så hvis du gerne vil i gang med privat praksis og savner at være en del af et psykologfagligt team, så kontakt os helt uforpligtende og hør nærmere om vores praksis.