supervision

Supervision i Odense

Psykolog Frans Boeriis er Specialist og Supervisor i Psykoterapi.

Fyns Psykologpraksis i Odense tilbyder supervision til både psykologer, relationsbehandlere, terapeuter samt andre faggrupper indenfor sundhedssektoren.

Vi er særligt interesseret i at bygge videre på allerede eksisterende kvaliteter hos dig som psykolog/relationsbehandler/terapeut. Derfor gør vi meget ud af at forstå din personlige stil og supplerer med relevante psykologiske og psykoterapeutiske overbygninger.

Supervision handler om facilitering af lærings- og udviklingsprocesser og gennem vores supervisioner opnår du højere kvalitet af dine faglige kompetencer inden for det psykologiske og psykoterapeutiske felt.

Faglighed styrkes og udvikles

Vi tilbyder både individuel supervision samt gruppesupervision, hvilket kan finde sted enten i klinikken eller ude på arbejdspladserne på Fyn. Vi har særligt fokus på supervision af faggrupper inden for sundhedssektoren.

Foruden supervision af psykologer og psykoterapeuter superviserer vi personale i omsorgs- og plejefag samt personale i behandlingsrelaterede funktioner, fx i psykiatrisk regi og lignende faggrupper, som har fokus på relationsarbejde, samtaler, samtaleterapi og anden menneskelig relationsbehandling.

Supervision ved Fyns Psykologpraksis i Odense tager afsæt i psykodynamisk og humanistisk psykologi og psykoterapi, hvor det psykodynamiske begrebsapparat og de relationelle terapeutiske stilarter ved en given behandlingskontekst bringes i spil.

Med fokus på grundlæggende principper for, hvordan du bedst muligt indgår i en hjælpende relation, udvikles og styrkes din faglighed.

Personlig udvikling som en bonus!

Fyns Psykologpraksis, som er centralt beliggende i Odense, har indgående kompentencer inden for supervision og vi tilbyder denne til faggrupper inden for hele sundhedssektoren – både til udvikling af faglige og personlige kompetencer.

Supervision hjælper dig til at opnå en stærkere faglig profil, uanset om du er psykolog, terapeut, relationsbehandler eller noget helt andet. Under et supervisionsforløb hos os vil du dog også opnå udvikling af dine personlige ressourcer og kompetencer, dvs. at du vil få udvidet både din faglige “værktøjskasse” og din personlige profil.

Supervision hos os handler om at bygge videre på allerede eksisterende kvaliteter ved din faglige og/eller personlige udvikling. Således skærpes og forfines dit individuelle præg, som vi alle har med os ind i den hjælpende relation, og som gør os til unikke behandlere med hver vores individuelle kvaliteter.

Supervision på din psykologfaglighed

Med mere end 10 års erfaring indenfor behandling af klienter med almenpsykologiske samt psykiatriske problemstillinger, tilbyder Psykolog Frans Boeriis supervision til kommende samt nye psykologer (herunder psykologistuderende og nyuddannede psykologer) samt psykologer på vej mod autorisation og specialistniveau.

Frans Boeriis er uddannet Cand.Psych (Psykolog) fra Aarhus Universitet, autoriseret ved Psykolognævnet samt uddannet Specialist og Supervisor i psykoterapi med voksne ved Dansk Psykologforening. Desuden samarbejder Frans med Syddansk Universitet og tilbyder praktikpladser til kommende psykologer, hvor hans virke som praktikvejleder også har skabt en solid erfaring med supervision og oplæring af psykologistuderende inden for det samtaleterapeutiske univers.

Hos Fyns Psykologpraksis får kommende psykologer muligheden for at opøve terapeutiske færdigheder under sunde praksisbaserede og faglige rammer, således at de kommende psykologer står klar og styrket, når den teoretiske uddannelse er veloverstået.

Supervision og Kurser i Odense

Individuel supervision giver mulighed for fordybelse på et personligt plan, hvis du ønsker det, mens gruppesupervision giver mulighed for fælles faglig sparring, læring og inspiration. Din personlige proces har betydning for, hvilken type supervision du får det største udbytte af.

Fyns Psykologpraksis tilbyder også kurser indenfor det samtaleterapeutiske felt, hvor nye og kommende psykologer kan tilegne sig grundlæggende terapeutiske færdigheder, så de er klædt godt på til det terapeutiske virke som psykolog.

Søger du efter en psykolog til dit næste supervisionsforløb, så ring eller skriv til os helt uforpligtende. Vi har klinik i det idylliske Skibhuskvarter i Odense, og du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på en snak om et potentielt supervisions- eller kursusforløb.