Gratis forsamtale – Book nu!

Hvorfor kan en forsamtale med en psykolog være en god ide?

Hos Fyns Psykologpraksis tilbyder vi muligheden for at booke en 10-15 minutters indledende forsamtale med vores erfarne kliniske psykolog, Frederikke. Hun er tilgængelig i vores klinikker i Middelfart, Nyborg og Odense. Denne samtale er designet til at give klienten mulighed for at dele deres udfordring, motivation og forventning til et forløb. Formålet med samtalen er, at klienten skal lande trygt i samtaleterapien og dermed sikre et effektivt og succesfuldt forløb.

Hos Fyns Psykologpraksis er det lige nu muligt at få en gratis forsamtale med en psykolog – kontakt os uforpligtende og hør nærmere!

Gratis Forsamtale ved Psykolog Rikke Husted Thy

Forventning og Kemi

Selvom det tager et par samtaler at etablere tillid og en stærk relation mellem klient og behandler, kan en indledende samtale alligevel godt give have en positiv betydning. Hos Fyns Psykologpraksis bestræber vi os altid efter at sikre et godt match mellem klient og behandler, og denne indledende samtale kan være en hjælpende hånd til, at klienten kan mærke efter og få sat ord på eventuelle spørgsmål til behandleren. Der kan være mange følelser forbundet med at starte et forløb hos en psykolog, og derfor kan en forsamtale hjælpe med at skabe klarhed og ro, inden selve terapiforløbet begynder.