Søger du en dygtig psykolog uden ventetid i Odense?

Ring på tlf. 50 48 46 14 og book en samtale med det samme!

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi som psykologer kan hjælpe dig – vores psykologer i Odense tilbyder samtaler med kort varsel, hvis du søger psykolog uden ventetid.

Kontakt os helt uforpligtende med dine spørgsmål og læs mere om klinikken her. Du kan også læse mere om priser, tilskudsmuligheder og hvilke psykologer med ledige tider, som kan tilbyde samtaler uden ventetid.

Addresse:
Victoriagade 26
5000 Odense C

Telefon +45 50 48 46 14
kontakt@fynspsykologpraksis.dk

Åbningstider:
Mandag: 7:00-17:00
Tirsdag:  7:00-17:00
Onsdag:  7:00-17:00
Torsdag: 7:00-18:00
Fredag:   7:00-15:30

Telefontid:
Hverdage kl. 07:00-17:00
Weekend: Lukket – Skriv en mail på: kontakt@fynspsykologpraksis.dk

PSYKOLOG UDEN VENTETID I ODENSE
Når du først har besluttet dig for, at gå til en psykolog for at få hjælp, så er det vigtigt at kune komme i gang med et forløb hurtigst muligt.

Ved Fyns Psykologpraksis i Odense vil vi altid gerne hjælpe dig med at komme i gang hos en psykolog uden ventetid, så du kan genvinde håbet og motivationen for forandring, og skabe det liv som du ønsker.

Derfor har vi også altid mulighed for at hjælpe med psykologsamtaler uden ventetid, da vi prioriterer akut psykologhjælp højt i vores arbejde.

Til tider vil der være flere forskellige tilbud at vælge imellem, men vi kan dog ikke altid garantere, at der er mulighed for at vælge tilskudsberettigede ydelser uden ventetid.

Ring til psykologerne i klinikken i Odense og hør mere om mulighederne for at komme i gang med psykologsamtaler uden ventetid.

Psykolog uden ventetid! Kontakt os og få hjælp hurtigst muligt.

Psykolog uden ventetid - Kontakt os uforpligtende og hør nærmere.

Skriv direkte.

Du er altid velkommen til at skrive til os på: kontakt@fynspsykologpraksis.dk

Når du skriver en besked til os, skal du være opmærksom på, at du ikke fremsender personfølsomme oplysninger, herunder dit CPR. NR. eller en detaljeret beskrivelse af din problemstilling.

Om datasikkerhed ved skriftlig henvendelse

Det er vigtigt, for at du sikrer dine persondata bedst muligt, særligt hvis du skriver fra en ikke-sikret e-mail konto. Har du brug for at kommunikere med os gennem en sikker og krypteret kommunikationskanal, skal du sende en krypteret mail til os på: fynspsykologpraksis@protonmail.com

Ring og få en tid

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 50 48 46 14, så hjælper vi dig med at booke en ledig tid hurtigst muligt.

Vi er nemmest at træffe mellem 08.00-16.00, men hvis vi ikke tager telefonen, og du indtaler navn og telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Mere om sikker kommunikation

For at sikre dine personfølsomme oplysninger, tilbydes kommunikation i krypteret form. Til brug for fremsendelse af personfølsomme oplysninger bruges Protonmail. Det kræves ikke, at du selv har Protonmail, men send aldrig personfølsomme oplysninger uden kryptering. Krypteringen kræver brug af en kode, som aftales mundtligt/skriftligt. Du kan modtage mails fra vores Protonmail til din almindelige mailadresse. 

Privatlivspolitik 
Vi har opdateret vores privatlivspolitik i henhold til EU´s nye persondataforordning, også kendt som GDPR (The General Data Protection Regulation), hvilket betyder, at vi varetager dine personlige oplysninger jf. de nye retningslinjer. Læs mere om vores privatlivspolitik her.