Kontakt os uforpligtende

Søger du en dygtig psykolog uden ventetid i Odense?

Ring på tlf. 50 48 46 14 og book en samtale med det samme!

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi som psykologer kan hjælpe dig – vores psykologer i Odense tilbyder samtaler med kort varsel, hvis du søger psykolog uden ventetid.

Kontakt os helt uforpligtende med dine spørgsmål og læs mere om klinikken her. Du kan også læse mere om priser, tilskudsmuligheder og hvilke psykologer med ledige tider, som kan tilbyde samtaler uden ventetid.

Addresse:
Victoriagade 26
5000 Odense C

Telefon +45 50 48 46 14
kontakt@fynspsykologpraksis.dk

Åbningstider:
Mandag: 7:00-17:00
Tirsdag:  7:00-17:00
Onsdag:  7:00-17:00
Torsdag: 7:00-18:00
Fredag:   7:00-15:30

Telefontid:
Hverdage kl. 07:00-17:00
Weekend: Lukket – Skriv en mail på: kontakt@fynspsykologpraksis.dk

PSYKOLOG UDEN VENTETID I ODENSE
Når du først har besluttet dig for, at gå til en psykolog for at få hjælp, så er det vigtigt at kune komme i gang med et forløb hurtigst muligt.

Ved Fyns Psykologpraksis i Odense vil vi altid gerne hjælpe dig med at komme i gang hos en psykolog uden ventetid, så du kan genvinde håbet og motivationen for forandring, og skabe det liv som du ønsker.

Derfor har vi også altid mulighed for at hjælpe med psykologsamtaler uden ventetid, da vi prioriterer akut psykologhjælp højt i vores arbejde.

Til tider vil der være flere forskellige tilbud at vælge imellem, men vi kan dog ikke altid garantere, at der er mulighed for at vælge tilskudsberettigede ydelser uden ventetid.

Ring til psykologerne i klinikken i Odense og hør mere om mulighederne for at komme i gang med psykologsamtaler uden ventetid.

Psykolog uden ventetid? Kontakt os og få hjælp med det samme!

Psykolog uden ventetid - Kontakt os uforpligtende og hør nærmere.