Leder du efter Psykolog i Odense uden ventetid?

Er du på udkig efter en dygtig psykolog i Odense?

Eller vil du gerne i gang ved en psykolog for første gang nogensinde, men ved du ikke helt, hvor du skal lede blandt alle psykologerne i Odense?

Kan du svare ja til noget af ovenstående, så er du kommet til rette sted!

Der findes utallige psykologer i Odense og det kan være svært at finde ud af, hvem der har tid, hvor lang ventetiden er og hvilken psykolog i Odense som kunne være det bedste valg for dig.

Men du er som sagt landet rette sted, hvis du står i ovennævnte situation, for vores psykologer her i Odense holder klinikken åben det meste af året, med kun få uger hen over sommeren, vor klinikken er lukket. Således vil du altid kunne få fat på en psykolog, hvis du ringer til vores psykologpraksis i Odense.

Hos Fyns Psykologpraksis ønsker vi, at hjælpe så mange mennesker som mulig. Derfor kan du som regel også altid kan få en tid ved en af vores psykologer inden for få dage, når du kontakter os med ønske om hjælp via samtaleterapi (NB: dog er det ikke nødvendigvis muligt at benytte henvisning fra lægen eller tilskud fra “danmark” ved sådanne akutte samtaler).

Vi holder løbende vores ventelister opdaterede og vores personale holder hele tiden styr på, hvornår der er plads til nye forløb, dvs. hvilke psykologer som har ledige tider i kalenderen. Derfor er det altid en mulighed at få viden om ventetider, ledige tider og priser ved de forskellige psykologer og behandlere i vores klinik i Odense.

Vores Psykologer og behandlere er specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet i det samtaleterapeutiske felt, derfor er du i trygge hænder i vores klinik i Odense.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler i Odense. Ring på tlf. 50 48 46 14.

Specialister i Samtaleterapi

Vores Psykologer og behandlere er specialiserede indenfor samtaleterapi og bliver løbende efteruddannet i det samtaleterapeutiske felt, derfor er du i trygge hænder i vores klinik i Odense.

profilbilleder

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.