Om os.

Vores psykologpraksis i Odense består af en række dygtige og engagerede psykologer og psykologistuderende, som alle har en fælles passion for samtaleterapi. Vi er specialiseret i behandling af angst, depression, stress samt belastningsreaktioner og eksistentielle kriser, kort sagt alle almenpsykologiske problemstillinger.

Så hvis du leder efter en dygtig psykolog i Odense, så har vi med al sandsynlighed den rette behandler i vores team. Vi er specialister i samtaleterapi og hjælper både med individuelle samtaler, samtaler i gruppe (fx par eller pårørende) såvel som gennem undervisning, kurser og foredrag. Kontakt os uforpligtende og hør mere, hvis du ønsker hjælp, råd eller vejledning.

Et godt match mellem klient og psykolog

Som psykologer prioriterer vi god tid, ro og nærvær omkring dit personlige udviklingsforløb, så du får mest muligt ud af din proces. Det er en af vores kerneværdier.

Vi ønsker at skabe de bedst mulige udviklingsbetingelser for dig, når du vælger at søge hjælp hos vores psykologer. Derfor arbejder vi altid på, at skabe et godt match mellem klient og psykolog, så du føler dig tryg og godt tilpas, hvilket sikrer et godt fundament for din personlige udvikling. På den måde sørger vi for, at du får det bedst mulige udgangspunkt for et succesfuldt forløb, hvor vi støtter, hjælper og vejleder dig på vejen.

Specialister.

Vi bestræber os altid på, at levere ydelser af høj faglig karakter og at kvaliteten af vores ydelser lever op til forventningerne til en solid psykologfaglig indsats. Ligeledes arbejder vi ud fra de etiske principper for nordiske psykologer og vi sikrer kvaliteten af vores ydelser gennem løbende efteruddannelse og supervision. Vores team er derfor stærkt og altid klar til at hjælpe dig, uanset om du er barn, ung eller voksen.

Vores speciale ligger inden for det samtaleterapeutiske område og med mennesker i alle aldre. Vi vægter vores faglighed højt gennem solid efteruddannelse, og derfor uddanner vi os løbende i flere forskellige psykoterapeutiske retninger. Derfor kan vi altid tilpasse den terapeutiske proces til netop dig og din problemstilling – ud fra dine ønsker og mål.

Erfaring til kommende psykologer i Odense

Fyns Psykologpraksis og Syddansk Universitet samarbejder omkring den praktiske uddannelse af psykologer på Fyn, hvor klinikken tilbyder kandidatstuderende på psykologistudiet i Odense praksisbaseret læring og erfaring gennem samtaleterapi i klinikken.

Det betyder, at klinikken har psykologistuderende tilknyttet tre-fire dage om ugen, hvor dygtige og engagerede kommende psykologer, som er på sidste del af studiet, varetager støttende samtaleforløb.