Om os.

Specialister.

Hvis du leder efter en dygtig psykolog i Odense, så har vi et team af engagerede psykologer, som brænder for det terapeutiske arbejde – og vi kendetegnes ved ro, rummelighed og respekt for det enkelte menneske.

Vores psykologpraksis i Odense består af en række dygtige og engagerede psykologer, som alle har en fælles passion for samtaleterapi. Vi er specialiseret i behandling af angst, depression, stress samt belastningsreaktioner og eksistentielle kriser, kort sagt alle almenpsykologiske problemstillinger.

Et godt match mellem klient og psykolog

Som psykologer prioriterer vi god tid, ro og nærvær omkring dit personlige udviklingsforløb, så du får mest muligt ud af din proces.

Vores vigtigste opgave er, at skabe de bedst mulige udviklingsbetingelser for dig, når du vælger at søge hjælp igennem vores praksis. Derfor arbejder vi altid på, at skabe et godt match mellem klient og psykolog, som sikrer en god og tryg relation under tillidsfyldte rammer. På den måde sørger vi for, at du får det bedst mulige udgangspunkt for et succesfuldt forløb, hvor vi støtter, vejleder hjælper dig på vej.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om vores behandlinger. Vores klinik finder du på Victoriagade 26 i Skibhuskvarteret i Odense C.

Vi er meget optagede af høj faglighed og vi sikrer kvaliteten af vores ydelser gennem løbende efteruddannelse og supervision. Vores team er stærkt og altid klar til at hjælpe dig, uanset om du er barn, ung eller voksen.

Vores speciale er samtaleterapi og fordi vi vægter vores faglighed højt gennem solid efteruddannelse, uddanner vi os løbende i flere forskellige psykoterapeutiske retninger. Derfor kan vi tilpasse den terapeutiske proces til netop dig og din problemstilling – ud fra dine ønsker og mål.

Erfaring til kommende psykologer i Odense

Fyns Psykologpraksis og Syddansk Universitet samarbejder omkring den praktiske uddannelse af psykologer på Fyn, hvor klinikken tilbyder kandidatstuderende på psykologistudiet i Odense praksisbaseret læring og erfaring gennem samtaleterapi i klinikken.
Det betyder, at klinikken har psykologistuderende tilknyttet tre-fire dage om ugen, hvor dygtige og engagerede kommende psykologer, som er på sidste del af studiet, varetager støttende samtaleforløb.
Vores psykologistuderende tilbyder psykologiske samtaleforløb under supervision af chefpsykolog og supervisor Frans Boeriis.