Om os.

Specialister.

Leder du efter en dygtig psykolog i Odense? Vi er et team af engagerede psykologer i Odense, som brænder for det terapeutiske arbejde og vi kendetegnes ved ro, rummelighed og respekt for det enkelte menneske.

Vores speciale er samtaleterapi og vi vægter vores faglighed højt gennem solid efteruddannelse. Derfor uddanner vi os løbende i flere forskellige psykoterapeutiske retninger og vi kan tilpasse den terapeutiske proces til netop dig og din problemstilling – ud fra dine ønsker og mål.

Et godt match mellem klient og psykolog

Som psykologer prioriterer vi god tid, ro og nærvær omkring dit personlige udviklingsforløb, så du får mest muligt ud af dit forløb.

Vores førsteprioritet er, at skabe de bedste udviklingsmuligheder for dig og vi arbejder altid på at skabe et godt match mellem klient og psykolog – på den måde ønsker vi at skabe en god og tryg relation under tillidsfyldte rammer, hvilket er det bedste udgangspunkt for et succesfuldt forløb.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om vore behandlinger. Vores klinik finder du på Baumgartensvej i Skibhuskvarteret i Odense C.

Vi er meget optagede af høj faglighed og vi sikrer kvaliteten af vores ydelser gennem løbende efteruddannelse og supervision. Vores team er stærkt og altid klar til at hjælpe dig, uanset om du er barn, ung eller voksen.

Vores psykologpraksis i Odense består af en række dygtige og engagerede psykologer, som alle har en fælles passion for samtaleterapi. Vi er specialiseret i behandling af angst, depression, stress samt belastningsreaktioner og eksistentielle kriser, kort sagt alle almenpsykologiske problemstillinger.

Er du psykolog i Odense?

Vores psykologpraksis i Odense er under fortsat udvikling og vi leder altid efter nye medarbejdere til vores team.

Vi er altid åbne for nye muligheder og uopfordrede henvendelser, så hvis du er psykolog og gerne vil i gang med privat praksis og/eller savner at være en del af et sundt og dynamisk psykologfagligt team. Vi er kendetegnet ved et team, som har høje faglige idealer og brænder for at gøre en forskel for andre.

Du er meget velkommen, uanset som du er specialiseret i børne- og unge eller voksenområdet og vi er altid åben for nye kolleger, som brænder for faget.