Grundlæggende Terapeutiske Færdigheder: Online mentorforløb for kommende og nyuddannede terapeuter

Online kursus- og mentorforløb i Grundlæggende Terapeutiske Færdigheder udbydes af Autoriseret psykolog, Specialist og Supervisor i Psykoterapi Frans Boeriis

ØNSKER DU AT DYGTIGGØRE DIG INDENFOR SAMTALETERAPI?

OBS: SE LIGE HER! Er du kommende eller nyuddannet psykolog, psykoterapeut eller behandler?

Her er en mulighed, som du ikke må overse.

Du kan lige nu blive en del af vores online mentorforløb og fællesskab, hvis du ønsker en god start på dit terapeutiske virke.

Forløbet er relevant for dig, som ønsker hjælp og sparring til at udvikle en bæredygtig tilgang til dit kommende terapeutiske virke som samtalterapeut.

Kan du se fordelen i sparring med andre ligesindende samt at få hjælp en erfaren mentor indenfor feltet, så læs mere her: TERAPEUTSKOLEN.DK

Få adgang til forløbet til en unik intro-pris

Tilmeld dig allerede i dag og få fordelen ved ubegrænset adgang til forløbet til en unik reduceret pris – Book nu, prisen stiger snart!

Kunne du tænke du en god start på dit terapeutiske virke?
Målet med forløbet er, at du ikke står helt alene som nyuddannet psykolog, terapeut og/eller behandler.

Hvordan påvirkes mentaliseringen i en kærlighedsrelation?

Kunne du tænke du en god start på dit terapeutiske virke?
Målet med forløbet er, at du ikke står helt alene som nyuddannet psykolog, terapeut og/eller behandler.

Hvordan påvirkes mentaliseringen i en kærlighedsrelation?

Hvem er forløbet tiltænkt?

Formålet med forløbet er helt grundlæggende at klæde dig på til arbejdet med samtaleterapi, uanset dit udgangspunkt som kommende psykolog, terapeut eller relationsbehandler.

Terapitræningen kræver ingen særlige forudsætninger for deltagelse, med undtagelse af lyst til, samt åbenhed og interesse for, det terapeutiske arbejde.

Vi dykker ned i de vigtigste dele af samtaleterapien og arbejder ud fra udgangspunktet for kommende psykologer, terapeuter og behandlere.

Derudover er formålet at skabe et solidt og trygt fundament for dig i dit kommende arbejde med samtaleterapi, samt et fagligt fællesskab som du kan støtte dig op ad.

Mentorforløbet hjælper til, hvis du:

1) oplever tvivl, bekymringer eller udfordringer før eller efter du er færdiguddannet

2) har spørgsmål som studerende eller nyuddannet behandler – der ikke findes dumme spørgsmål!

3) mangler erfa-grupper, supervision og fælles faglig sparring til faglig udvikling

ER DU KLAR?!

Forløbet foregår online og er således tiltænkt alle, der ønsker at arbejde med samtaleterapi.

Ønsker du at udvide din terapeutiske værkstøjskasse og få et faglige fællesskab – uanset hvor i verden du befinder dig – så er forløbet relevant for dig.

Hvad får jeg ud af forløbet?

OPBYGNING AF DIT TERAPEUTISKE FUNDAMENT

Forløbet vil give dig gode forudsætninger for en vellykket terapeutisk proces gennem kendskab til sunde rammer for en effektiv samtaleterapi.

Efterfølgende kan du nemmere skabe et solidt fundament for dit psykoterapeutiske virke. I forløbet er der desuden fokus på fordybelse i egne “indre terapeutiske indstillinger”, dvs. fokus på at få kendskab til, hvilke faktorer i terapeuten selv, som har betydning for den terapeutiske proces.

UDVIKLING AF TERAPEUTISKE REDSKABER

Forløbet introducerer dig til universelle og bredt anvendelige psykologiske metoder, som du kan tage i brug med det samme. Du kommer derfor til at sidde mere trygt i den terapeutiske stol med disse redskaber i den terapeutiske værktøjskasse.

Samtidig får du indblik i de mest klassiske terapeutfælder, som skaber modstand og udeblivende resultater i samtaleterapien. Her gælder det om at kigge indad og lede efter egne blinde pletter, ligesom vi arbejder med strategier til at undgå at falde i disse fælder.

Forløbet hjælper dig til at sidde mere trygt i den terapeutiske stol gennem udvikling af terapeutiske redskaber, praksisnære terapeutiske greb samt skabe et psykologisk trygt bagland, hvor du altid kan finde råd, vejledning og støtte.

Kan manglende mentalisering ske undre forelskelse?

TERAPEUTISKE TIPS OG TRICKS SAMT ET FAGLIGT FÆLLESSKAB

Kursusmaterialet indeholder en række skabeloner, værktøjer og viden, som vil ligge frit tilgængeligt for dig som deltager på mentorforløbet. Således vil du altid kunne vende tilbage til disse, hvis du oplever tvivl eller usikkerhed. Du vil også blive inviteret til indgå i et online fagligt fællesskab med de andre deltagere og på den måde har du altid en værktøjskasse og et fagligt fælleskab at læne dig ind i.

Mentor og underviser på forløbet

Forløbets mentor er Psykolog Frans Boeriis, som er Chefpsykolog ved Fyns Psykologpraksis – Center for Samtaleterapi og stifter af TerapeutSkolen.dk.

Frans er autoriseret psykolog og uddannet Specialist og Supervisor i psykoterapi med voksne.

Siden 2015 har Frans undervist og superviseret psykologistuderende samt nyuddannede psykologer i samtaleterapi og har mere end 14 års erfaring som klinisk psykolog.

Frans vil stå til rådighed som mentor for online fællesskabet, og har udviklet konceptet for at hjælpe dig med at opnå dine faglige mål og opleve succes i virket som samtaleterapeut.

Forløbet er udviklet på baggrund af de ting, som Frans selv savnede som nyuddannet indenfor det terapeutiske felt – og ud fra ønsket om vedvarende faglige sparring  fra de mange studerende og nyuddannede psykologer, terapeuter og behandlere, som Frans har superviseret igennem tiden.

Har du spørgsmål til Frans omkring et online mentorforløb, så er du hjertelig velkommen til at kontakte ham helt uforpligtende.

Frans Boeriis har udviklet mentorforløbet ved TerapeutSkolen.dk og hjælper dig som mentor godt i gang med dit terapeutiske virke.

Hvornår opstår mentaliserings-svigt og er det normalt?

PRAKSISNÆR TRÆNING I SAMTALETERAPI

Vi tilbyder en grundig, “hands-on” indføring i det terapeutiske felt, hvor du får hjælp til at komme godt fra start som terapeut – uanset dit terapeutiske udgangspunkt og ståsted.

Vores praksisnære mentorforløb forbereder dig til dit kommende faglige virke som psykolog, terapeut og/eller behandler, hvor vi sammen opbygger en faglig identitet gennem erfaringsbaseret mentorsparring.

Forløbet er bygget op omkring en procesorienteret tilgang, hvor der bygges bro mellem teori og praksis gennem praksisorienterede tilgange inklusiv løbende mentor sparring fra forløbets facilitator. Der vil være tale om erfaringsbaseret læring, hvor virkelighedens erfaringer danner rammerne for forskellige tematikker i det terapeutiske felt.

Du får indblik i de mest centrale og essentielle aspekter ved det praksisnære psykoterapeutiske arbejde og lærer blandt andet at:

  • Skabe sunde rammer for dit kommende terapeutiske virke

  • Udvikle de bedste forudsætninger for en god samtaleterapi

  • Anvende grundlæggende terapeutiske interventioner på tværs af terapiretninger

  • Undgå de mest almindelige terapeutfælder, som sikrer gode terapeutiske resultater

  • Blive klædt på til dit første job som behandler - og undgå terapeutisk overbelastning

Du får hele forløbet til en reduceret pris, men skynd dig for prisen stiger i takt med at forløbets indhold udvides – så book din plads allerede nu, for prisen stiger snart!

Ja, mentalisering kan trænes!

Hvad koster det, og hvordan sikrer jeg mig en plads?

Her kan du læse mere om, hvordan du sikrer dig en plads på forløbet – kontakt TerapeutSkolen.dk allerede i dag, hvis du vil have en plads på forløbet til reduceret pris.

  • Prisen er et engangsbeløb for hele forløbet på kun 3995 kr. – men skynd dig, prisen stiger snart!
  • Du får ubegrænset adgang til hele forløbet Grundlæggende Terapeutiske Færdigheder (GTF I)
  • Du får både online kursusmateriale samt adgang til live sessions og Q&As i en lukket mastermindgruppe kun for deltagere af forløbet.
  • Du får ubegrænset adgang til forløbets ekstra materiale, som løbende udvider mentorforløbets generelle indhold.

Du kan sikrer dig en plads ved at tilmelde dig mentorforløbet HER og så snart din betaling er godkendt, vil du være tilmeldt og få ubegrænset adgang til forløbets indhold.