Psykolog i Odense og Nyborg – Maria Edis.

Autoriseret Psykolog i Nyborg og Odense
Maria Edis

Autoriseret Psykolog Odense - Søren Høgh ved Fyns Psykologpraksis

Specialer

 • Autoriseret psykolog i Nyborg og Odense
 • Psykoedukation og psykologisk rådgivning
 • Samtaler med voksne, børn og unge
 • Kognitiv adfærdsterapi
 • Certificeret Cool Kids / Chilled behandler
 • Angst
 • Stress
 • Belastningsreaktioner
 • Depression
 • Smertehåndtering
 • Undervisning og formidling

Kontakt os

Kontakt Psykolog Maria Edis

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Maria

Jeg hedder Maria Edis (f. 1975) og er uddannet autoriseret psykolog.

I 2010 valgte jeg, at videreuddanne mig til psykolog og i 2017 blev jeg C and. Psych. fra Syddansk Universitet.

I mit virke som psykolog har mine opgaver primært været omkring mennesker i udsatte positioner, både i indsatser på individuelt niveau og i de kontekster de indgår i.

At være med til at skabe og sikre trivsel og udvikling hos de mennesker jeg arbejder med, er for mig det vigtigste og mest givende arbejde.

Erfaring og Terapeutisk Tilgang

I mit arbejde som psykolog brænder jeg for at skabe positive forandringer og det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig set, hørt og forstået.

Som psykolog er jeg nærværende og empatisk, jeg har et særlig godt øje for de små detaljer, et godt overblik og en god indsigt i hvordan vi i fællesskab kommer godt fra start, med dine ønsker og forventninger ift. de udfordringer du henvender dig med.

Jeg brænder for det terapeutiske arbejde og min tilgang vil primært være kognitiv, hvor du i høj grad vil blive involveret i processen.

Fagligt er jeg b.la. inspireret af Sundhedspsykologien og har særlig interesse for smerter og hvordan de kan påvirke vores oplevede livskvalitet og funktionsniveau.

Tidligere Erfaring

Jeg har oprindeligt en erhvervsfaglig uddannelse og 10 års erfaring fra det private erhvervsliv. I min studietid, praktik og efterfølgende ansættelse som psykolog, har min interesse og fokus derfor været på de udfordringer og problemstillinger der kan opstå i forbindelse med ens arbejdsliv.

Jeg er certificeret Cool Kids behandler fra CEBU – Århus Universitet og har flere års erfaring med manualbaseret behandling af angst hos børn i alderen 9-12 og 13-15 år. Det er altid meget givende at være en del af en proces, som medvirker til at skabe en positiv forandring, udvikling og nye mestringsstrategier hos både børn og familier.

Jeg har også været en del af en beskæftigelsesrettet indsats, hvor jeg b.la har undervist og bistået med ressourceafklarende forløb til sygemeldte borgere.

Jeg har flere års erfaring fra PPR, hvor jeg b.la. har arbejdet med udredning af børn og unge, rådgivning af personale, tværfagligt samarbejde og supervision af psykologer på vej mod autorisation.

Ofte har min indsats været omkring børn, som af forskellige årsager er kommet i mistrivsel. Mit fokus i sådanne opgaver er først og fremmest at mindske den samlede belastning hos barnet og derefter sikre, at krav og forventninger tilpasses barnets forudsætninger. Dette forgår altid i samarbejde med både klasseteamet og forældre.

Jeg har et bredt og indgående kendskab til de problemstillinger og udfordringer, der bidrager til mistrivsel hos børn og unge, men også en stor indsigt i, hvor meget det kan påvirke hele familien, forældre og søskende, når et barn eller ung er i mistrivsel.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejde efter de faglige og etiske principper for nordiske psykologer.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler ved autoriseret psykolog i Odense, så kontakt mig helt uforpligtende.

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter autoriseret psykolog i Odense?

Hos Fyns Psykologpraksis i Odense har vi flere dygtige psykologer, som har en autorisation og dermed betegnes som autoriseret psykolog.

Denne autorisation betyder, at der er tilskudsmuligheder via f.eks. Sygeforsikring “danmark” og mange forskellige sundhedsforsikringer.

En autoriseret psykolog i Odense kan hjælpe med en række tankemæssige, følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemstillinger, herunder depression, angst, stress, sorg, selvværdsproblemer og relationelle problemer, men psykologsamtalerne kan også hjælpe med at forbedre din forståelse af dig selv og dit indre.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og vi tilbyder psykologsamtaler ved autoriseret psykolog i både Nyborg, Odense og andre større byer på Fyn. Nogle gange kan der være lidt ventetid på samtaler ved en autoriseret psykolog, men ring og hør nærmere hvis du ønsker samtaler ved autoriseret psykolog i Odense.

Vi tilbyder også samtaler online eller via telefonisk konsultation, såfremt du gerne vil i gang helt uden ventetid.

Hvordan finder jeg en god autoriseret psykolog i Odense?

En autoriseret psykolog i Odense eller i hvilken som helst anden by, har opnået sin autorisation gennem supervision og et bredt erfaringsområde. En autoriseret psykolog har derfor også specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at forstå og løse mentale og emotionelle problemer. Derfor er der mange dygtige psykologer, som har autoriseret sig over tid, om en form efteruddannelse.

Der findes mange forskellige psykologer i Odense, som både er autoriseret og også en del psykologer uden autorisation, da det er noget som man opnår over tid.

Alle psykologer har deres egne (og ofte forskellige) tilgange og metoder, så hvilken type psykolog vil passe dig bedst?

Det afhænger selvfølgelig af mange faktorer, men du finder den bedste psykolog for dig, hvis du er tryg ved og føler dig forstået af den psykolog og den metode og tilgang, som psykologen tilbyder.  Det er altså relationen mellem dig og psykologen, som er vigtigst og som skal passe til dine behov og ønsker. Metoden er også væsentlig, men relationen er endnu mere vigtig. Derfor er det også altid en god ide og ringe og tale med psykologen, for at finde ud af om der er et indledningsvist match.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.