Livskrise

Stress - hvem går til psykolog?

Behandling af livskriser

Få hjælp uden ventetid hos psykologerne i Odense.

De fleste mennesker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af en krisetilstand eller en livskrise, dvs. en uforudset situation som bringer én ud af kurs i kortere eller længere perioder.

En livskrise kan udløses af en akut krise, som kendetegnes ved at vælte dele eller hele det psykologiske fundament ved en pludselig hændelse. Den kan også opstå ved en krise af mere eksistentiel karakter, hvor man over tid finder ud af, at man ikke er på rette vej og ikke lever det liv, som man gerne vil.

Uanset om du befinder dig i en akut eller eksistentiel krise, og uanset om det er noget helt nyt eller noget som du har kæmpet med længe, så kan du altid få hjælp til at navigere i det kaos, som du oplever.

Specialister i Odense

Vi er specialiserede i netop håndtering af mange forskellige former for kriser, og vi hjælper dig gerne med at komme ovenpå, så du kan genfinde fodfæstet og komme på rette vej igen.

Så hvis du oplever at være ude af dig selv eller føler dig ved siden af dig selv, hvis du oplever at være i chok, overvældet af bekymringer og tankemylder eller bare har svært ved at se dig ud af en given situation, så hold dig ikke tilbage – kontakt os og få hjælp med det samme. Vi har et specialiseret team af psykologer i vores klinik i Odense, hvor du altid er velkommen, så ring til os eller send en e-mail og vi svarer dig så hurtigt som muligt.

Få hjælp ud af en krise

Victoriagade 26
5000 Odense C

Telefon +45 50 48 46 14
Mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk