Online Psykolog Mathilde Grønfeldt Rasmussen.

Specialer

 • Online psykolog uden ventetid
 • Klinisk psykolog
 • Online psykologhjælp
 • Telefonisk konsultation
 • Angst
 • Depression
 • Sorg og krisereaktioner
 • Bekymring og overtænkning
 • Samtaler med børn og familier
 • Eksistentielle problemstillinger
 • Stress og belastningsreaktioner
 • Gaming og gamblingproblematik
 • Almenpsykologiske problemstillinger
 • Selvværds- og perfektionisme problemstillinger

Spørg online psykologen

Kontakt os med dine spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte Psykolog Mathilde Grønfeldt Rasmussen pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere. Klik her for spørgsmål!

Om Mathilde

Mathilde Grønfeldt Rasmussen, født i 1995, og er uddannet fra Syddansk Universitet i 2022. Hun veksler imellem at bo i Danmark og udlandet og tilbyder derfor samtaler online eller telefonisk, med mulighed for fysiske samtaler, når hun er i Danmark.

Som online psykolog giver samtaler hos Mathilde muligheden for online psykologhjælp uden ventetid, da hun er fleksibel på tidspunkterne for psykologsamtalerne.

En online psykolog – nemt, fleksibelt og uden ventetid!

Mathilde veksler imellem at bo i Danmark og i udlandet, hvorfor hun også tilbyder online terapiforløb med mulighed for fysiske samtaler, når hun er i Danmark.

Grundet de fleste psykologsamtaler vil foregå online, tilbydes en høj grad af fleksibilitet, så hvis du selv arbejder, studerer, skal hente børn eller noget helt andet i de mest travle timer på døgnet, så tilbyder Mathilde psykologsamtaler, når det passer dig. 

Mine værdier som online psykolog

Som psykolog – og som det menneske, jeg er – har jeg forståelse for, at livet kan gøre ondt. Dette på adskillige områder og på forskellige tidspunkter i livet. Jeg tror også på, at man kan komme på rette spor igen – og stærkere end nogensinde – med den rette hjælp og støtte. Jeg bestræber mig desuden hele tiden på at dygtiggøre mig og lære nyt. Jeg ønsker ydermere at kvalitetssikre mit arbejde, hvorfor jeg får supervision hos psykologer, som er specialister i psykoterapi.  

Book online psykologsamtale uden ventetid!

Klik på linket her og book en tid med det samme!

Online Psykolog Mathilde Grønfeldt Rasmussen står klar til at hjælpe uden ventetid.

Du har frit valg mellem psykologsamtaler som telefonisk konsultation eller online videokonsultation. Book en samtale og kom i gang med det samme!

Erfaring og Terapeutisk Tilgang.

Jeg bestræber mig på at skabe et rum, hvor du føler, at det er trygt at fortælle om og arbejde med netop din problematik. Det er vigtigt for mig at understrege, at ingen problematik er for lille, hvis den fylder hos dig. Udgangspunktet i mit arbejde er kognitiv adfærdsterapi, hvor du i høj grad vil blive involveret i processen mod bedring. Jeg vil altid gøre mit bedste for at imødekomme dig, der hvor du er lige nu, samt hjælpe dig med din udvikling. 

Som psykolog er jeg empatisk og nærværende samt fokuseret på dét, der kan knække koden til at du kan få det bedre. Jeg tror på, at man kan mere, end man selv tror, og derfor er min fineste opgave at hjælpe dig med at hjælpe dig selv – på en måde hvor du efter forløbet har fået øje på flere ressourcer og handlemetoder, som du forinden ikke vidste, at du besad.  

Tidligere erfaringer

Jeg har tidligere erfaring fra H.C. Andersens børne- og ungehospital samt Familieambulatoriet med psykologisk og kognitiv testning, udredning og samtaleterapi med børn og unge fra 0-18 år. I forbindelse hermed har jeg arbejdet med børns psykiske følger ved at have en kronisk sygdom såsom diabetes samt arbejdet med børn i funktionelle forløb. 

I mit arbejde hos Center for Ludomani har jeg opnået en særlig viden om børn og unge med spilafhængighed samt de familiedynamikker, der kan opstå, når et barn eller en ung har et stort tidsforbrug af computerspil. Dette gennem indsatsen ”Gaming not Gambling”.  

I Landsforening mod Spiseforstyrrelse og Selvskade har jeg været en del af ”MindTalk-korpset”, hvor jeg har afholdt workshops med udskolingsklasser rundt i landet vedrørende selvskade, spiseforstyrrelser, selvværd og selvtillid. Vi havde ydermere et særligt fokus på bagsiderne ved at vokse op som ung i en tid, hvor man er særligt eksponeret for sociale medier, billedredigering mv. og de konsekvenser dette kan have for den unge.  

Jeg har ligeledes ydet frivillige individuelle samtaler i Center for Seksuelt misbrugte, hvor jeg har arbejdet med senfølger efter seksuelle overgreb samt redskaber til at få en hverdag til at hænge bedst muligt sammen.  

Mod slutningen af mit studie blev jeg særligt optaget af fædres oplevelser af fødsel og forældreskab, samt de reaktioner der kan følge med både før, under og efter en fødsel, som har været traumatisk eller voldsom i mere eller mindre grad. Derfor skrev jeg mit speciale om netop dette.  

Online Psykologhjælp – Psykologsamtaler online eller telefonisk

Få online psykologhjælp ved akut behov

Kontakt klinikken på telefon: 50 48 46 14  eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk og hør nærmere om muligheden for online psykologsamtaler.

Psykolog Mathilde Grønfeldt Rasmussen arbejder primært med psykologsamtaler, som foregår online eller telefonisk. Hun tilbyder psykologsamtaler uden ventetid og med en høj grad af fleksibilitet, så psykologsamtalerne kan tilpasses en travl hverdag. På den måde kan psykologsamtalerne afholdes uden for hverdagens travle timer og vil kunnes planlægges, når det passer dig. Dette gælder f.eks. aftener og weekender.

Fordelen ved samtaler som foregår online eller telefonisk er, at du har mulighed for at kontakte psykologklinikken i Odense ved akut behov. Her vil Psykolog Mathilde Grønfeldt Rasmussen ofte kunne træde til og hjælp med akutte samtaler efter behov.

Kontakt psykologklinikken for nærmere information.