Søger du psykolog i Nyborg?

Frans Boeriis

Frans Boeriis

Chefpsykolog, Aut. Specialist & Supervisor i Psykoterapi

Chefpsykolog Frans Boeriis driver til dagligt klinikken i Odense, Middelfart og Nyborg.

Helene Nørgaard

Helene Nørgaard

Autoriseret Psykolog

Helene er autoriseret psykolog og arbejder i klinikken i Nyborg og Odense.

Maria Edis

Maria Edis

Autoriseret Psykolog

Maria Edis er autoriseret psykolog og tilbyder samtaler med tilskudsmulighed i klinikken i Nyborg.

Rikke Husted Thy

Rikke Husted Thy

Klinisk Psykolog

Psykolog Rikke Husted Thy tilbyder psykologsamtaler i både Odense, Nyborg samt Middelfart.

Line Sonnichsen

Line Sonnichsen

Psykologisk Konsulent

Line Sonnichsen fungerer som ISTDP behandler i klinikken i Nyborg. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske og efterfølgende uddannet med en kandidatuddannelse i Pædagogisk Psykologi v/ Aarhus Universitet.

Christoffer Holm

Christoffer Holm

Psykologistuderende

Christoffer Holm er psykologistuderende ved Syddansk Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Han varetager støttende psykologiske samtaler i Nyborg.

Line Frederiksen

Line Frederiksen

Psykologistuderende

Line Frederiksen er psykologistuderende ved Syddansk Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Hun varetager støttende psykologiske samtaler i Nyborg.

Anna Dahlquist

Anna Dahlquist

Psykologistuderende

Anna Dahlquist er psykologistuderende ved Aarhus Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Hun varetager støttende psykologiske samtaler i Odense, Middelfart og Nyborg.

Adresse: Bøjdenvej 72, 5800 Nyborg

Mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk

Ring uforpligtende – Telefon: 50 48 46 14

Vi er til at tale med – Ring og få en gratis forsamtale.

Søger du psykolog i Nyborg?

Søger du Psykolog i Middelfart?

Specialer

 • Psykolog i Nyborg
 • Almenpsykologiske og eksistentielle problematikker
 • Psykoedukation og psykologisk rådgivning
 • Angst, Depression, Sorg og Krise
 • Selvværdsproblematikker, stress og belastningsreaktioner
 • Sorg, jalousi, eksamensangst
 • Pårørendesamtaler og gruppeforløb
 • Børn og unge

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Leder du efter Psykolog i Nyborg?

I Nyborg finder du flere af vores dygtige psykologer, som har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at forstå og løse mentale og emotionelle problemer.

En god psykolog i Nyborg kan hjælpe dig med øget livskvalitet gennem forbedret mental sundhed. Det sker ofte ved at hjælpe dig til at hjælpe dig til ny indsigt og forståelse for dine egne indre problemstillinger.

Vores psykologer i Nyborg hjælper med en række tankemæssige, følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemstillinger, herunder depression, angst, stress, sorg, selvværdsproblemer, relationelle problemer og mange andre ting. Psykologsamtalerne kan også hjælpe med at forbedre kommunikationsevner, konflikthåndtering og andre relationelle udfordringer.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og vi tilbyder psykologsamtaler i både Nyborg, Odense og andre større byer på Fyn, alt efter hvad der passer bedst til dig.

Hvordan finder jeg en god psykolog i Nyborg?

Der findes mange forskellige slags psykologer  i Nyborg, som alle har deres egne (og ofte forskellige) tilgange og metoder.

Hvilken Psykolog i Nyborg du skal vælge, afhænger af hvad det vigtigste er for dig:

 • Er det kort ventetid, som er vigtigst?
 • Er det pris, som er vigtigst?
 • Er det erfaringsniveau, tryghed og tillid, som er vigtigst for dig?

Alle ovenstående punkter er selvfølgelig vigtige, men du finder den bedste psykolog til dig, hvis du er tryg ved, og føler dig forstået af, den psykolog, som du vælger.
Det er altså relationen mellem dig og psykologen, som er vigtigst og som skal passe til dine behov og ønsker.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme på enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Psykolog uden ventetid – Nyborg

Psykologsamtaler i Nyborg tilbydes ud fra en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk psykoterapi og humanistisk samtaleterapi.

Uanset hvilken type terapi eller psykologisk sparring, du måtte have behov for, så kan vi hjælpe dig med professionel hjælp fra en psykolog.

Kontakt Fyns Psykologpraksis allerede i dag og hør om mulighederne for at få kontakt til en psykolog i Nyborg eller psykologsamtaler uden ventetid online.

Hvis du ønsker at komme i gang med et samtaleforløb allerede indenfor få dage, og du ikke kan finde nogle ledige tider til fysiske møder med psykologerne i Nyborg, så kan vi altid tilbyde psykologsamtaler online med kort varsel – på den måde er det underordnet, om du bor i Nyborg og omegn eller et helt andet sted på Fyn.

Kontakt Fyns Psykologpraksis uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag – og få den hjælp, du har brug for med det samme.

Hvordan foregår psykologsamtaler i Nyborg?

Under din første session hos en psykolog i Nyborg vil du blive taget hånd om i trygge ramme og psykologen vil hjælpe med at sammensætte og strukturere samtalen indhold. På den måde får du mulighed for at fortælle om dig selv og dine problemer og psykologen vil stille spørgsmål for at få et bedre indblik i dine tanker, følelser og adfærdsmønstre.

På den måde kan psykologen hjælpe dig med at opnå større indsigt og forståelse for din egen situation og problemstillinger, hvorefter du og psykologen i samarbejde kan tilrettelægge det forløb, som giver mest mening og bedst effekt for dig og din livssituation.

Psykologerne i vores team kan hjælpe med mange af livets udfordringer, uanset om der er behov for at bearbejde sorg, angst, depression, stress eller lignende almenpsykologiske og eksistentielle problemstillinger.

Psykologerne hjælper dig med at nå dine mål, ønsker og drømme igennem øget selvindsigt og selvforståelse, som er en forudsætning for at udvikle brugbare redskaber til håndtering af livets udfordringer.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål om psykologsamtaler i Nyborg

Vidst du, at det er muligt at booke en gratis forsamtale (10 min) via vores online booking?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til kontakt@fynspsykologpraksis.dk.