Autoriseret Psykolog i Odense og Svenborg – Tobias Schwartz Leonhardt

Metakognitiv terapi ved autoriseret psykolog i Odense og Svendborg.

Autoriseret Psykolog Tobias Schwartz Leonhardt

Specialer

 • Autoriseret Psykolog
 • Metakognitiv Terapi
 • Angst
 • Depression
 • Stress
 • Sorg
 • Eksistentielle problematikker
 • Selvværdsproblematikker
 • Belastningsreaktioner
 • Sorg, jalousi, eksamensangst
 • Pårørendesamtaler

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Tobias

Tobias er født i 1987, uddannet psykolog ved Københavns Universitet samt Autoriseret Psykolog ved Psykolognævnet. Han tilbyder professionelle psykologsamtaler i Odense og Svendborg samt online.

Metakognitiv Terapi i Odense og Svendborg

Leder du efter en dygtig metakognitiv psykolog i Odense eller Svendborg, så er Tobias det rette valg. Han kan hjælpe dig både med individuelle samtaler (dvs. klassiske psykologsamtaler) og samtaler i et meget prisvenligst niveau gennem i metakognitiv terapi i grupper.

Hvad er metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi er en ny retning indenfor psykologien, der afhjælper psykiske symptomer omkring angst, depression, stress og meget mere.

Metoden er meget velegnet til at forebygge  stress eller depression gennem en række psykologiske værktøjer, som kan tilegnes på relativt kort tid.

Den metakognitive terapi bygger på forskning omkring et opmærksomhedssyndrom, også kendt som “det kognitive opmærksomhedssyndrom”, som består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier.
Dette kan anskues som værende den primære årsag til nogle psykiske problemstillinger og forskning viser gode resultater ved brug af metakognitiv terapi.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Tobias har specialiseret sig i metakognitiv terapi og har erfaring med både individuelle forløb, gruppeforløb, samt supervision af professionelle.

Det er muligt at opnå tilskud til psykologsamtalerne med Tobias, såfremt du er medlem af Sygeforsikring “danmark” eller har en sundhedsforsikring.

Tobias er certificeret i metakognitiv terapi af professor Hans Nordahl og professor Adrian Wells, som er grundlæggeren af metoden.

Det teoretiske og metodiske udgangspunkt for Tobias er således både kognitivt og adfærdsterapeutisk samt med særligt med fokus på metakognitiv terapi – både individuelt og i grupper.


Har du en henvisning fra lægen? – og har du svært ved at finde en psykolog uden lang ventetid?

Så er et metakognitivt forløb måske det rette valg for dig af følgende grunde:

 1. Dette forløb er prisvenlig og på samme niveau som psykologsamtaler på henvisning fra lægen.
 2. Du vil blive præsenteret for metakognitive øvelser og psykologiske værkstøjer, som giver dig et godt indblik i, hvordan du kan bruge metoden i din hverdag.
 3. Du kan få hjælp til at håndtere angst, stress, depression eller andre psykologiske udfordringer.
 4. Prisen er kun 350 kr. pr. time og forløbet strækker sig over 4 møder af 1,5 times varighed.
 5. Alle, som gerne vil lære at bruge de mest effektive metakognitive værktøjer, kan deltage.
 6. Du behøver ikke en henvisning fra lægen for at kunne deltage.
 7. Vi tilbyder forløb inden for både angst, stress og depression.

Du slipper for lange ventelister og får redskaber med det samme. Metoden er meget effektiv til håndtering af angstsymptomer, stressrelateret symptomer eller depressive symptomer.

Tilmelding kan ske ved kontakt på mail eller telefonisk (se nedenfor) og er bindende ved betaling, da der er et begrænset antal pladser pr. hold.

Næste metakognitive workshop starter snart: TILMELD DIG HER!

Kontakt klinikken for nærmere information.

Tidspunktet er altid tirsdage kl. 15.30-17.00

Adresse: Stjerneskibet, Havnegade 29, 5000 Odense C

Tilmelding sker efter “først-til-mølle-princippet” og deltagelse forudsætter betaling ved tilmelding. Den samlede pris for denne workshop er således kun 2100 kr., som kan betales i 2 rater. Kontakt klinikken for mere information omkring opstart af, eller tilmelding til, de kommende gruppeforløb.

 • Få psykologiske værktøjer til håndtering af angst, stress og depression

 • Metakognitive redskaber hjælper dig til hurtig effekt i din hverdag

 • Undgå lange ventetider, skab forandring med det samme

 • Prisvenligt forløb med autoriseret psykolog

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler eller metakognitive forløb i Odense, Svendborg eller online?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller du kan skrive en mail på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter Psykolog i Svendborg?

Svendborg er en dejlig by beliggende på Sydfyn, og der findes mange dygtige psykologer i området. Hvis du bor i Svendborg eller omegn, og du har brug for hjælp til at håndtere dine følelser eller løse personlige problemer, så kan vi ved Fyns Psykologpraksis hjælpe dig med at finde den psykolog, der kan hjælpe dig bedst.

Der findes mange forskellige psykologer i Svendborg, og mange forskellige tilgange og metoder, alt efter hvilken psykolog, du beslutter dig for at benytte. Det vigtigste er dog, at du finder en psykolog, som du er tryg ved og forstår dig, så relationen mellem dig og psykologen passer til dine behov og ønsker.

Hvordan finder jeg den rette psykolog i Svendborg?

Måske er du på udkig efter en psykolog med en bestemt uddannelse eller specialisering, eller måske ønsker du en psykolog, der tilbyder en bestemt type terapi. Uanset hvad du søger, er det muligt at finde en dygtig psykolog i Svendborg, der kan hjælpe dig – det er ofte mere et spørgsmål om, hvor lang ventetiden er hos den enkelte psykolog.

Hvis du leder efter en psykolog i Svendborg, men ikke kan finde en uden lang ventetid og gerne vil i gang hurtigst muligt, så kan vi også hjælpe dig i Odense eller via psykologsamtaler online hos en af vores dygtige behandlere.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Psykolog uden ventetid – Svendborg

Psykologer i Svendborg tilbyder en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og familieterapi. Uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du måtte have behov for, så kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra en psykolog i Svendborg eller på Fyn.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og tilbyder derfor også psykologsamtaler på hele Fyn, inklusiv i Svendborg.

Så hvad venter du på? Kontakt Fyns Psykologpraksis allerede i dag og hør om mulighederne for at få kontakt til en psykolog i Svendborg eller psykologsamtaler online uden ventetid.

Hvis du ønsker det, kan du komme i gang med et samtaleforløb allerede indenfor få dage, og er der ingen ledige tider til fysiske møder med psykologerne i Svendborg, så kan vi altid tilbyde psykologsamtaler online med kort varsel – på den måde er det underordnet, om du bor i Svendborg og omegn eller et helt andet sted på Fyn.

Kontakt klinikken uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag og få den hjælp, du har brug for med det samme.

Hvilke terapiformer tilbyder psykologer i Svendborg?

Psykologer i Svendborg tilbyder en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og familieterapi. Uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du måtte have behov for, så kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra en psykolog i Svendborg og andre steder på Fyn.

Fyns Psykologpraksis samarbejder med et lang række psykologer, både i Svendborg og mange andre steder på Fyn, så hvis du har spørgsmål om, hvilken psykolog som passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at ringe til klinikken helt uforpligtende og høre nærmere om dine muligheder.