Selvværd

Selvværd Psykolog Odense

Behandling af lavt selvværd

Vi hjælper dig til et bedre selvværd.

Vi møder mange mennesker i klinikken, som kæmper med lavt selvværd og ikke føler sig tilfredse eller glade i deres eget liv, til trods for at de har alle de materielle goder, man kunne tænke sig.

Selvværd og livskvalitet hænger ofte sammen og drejer sig egentligt om at leve livet med så meget kvalitet som muligt og forfølge sine drømme – dvs. at udleve sin “essens”, uden at sammenligne sig med andre og andres værdisæt.

De indre værdier

Efter få samtaler med en af vores psykologer i klinikken i Odense , finder man ofte ud af, at der er nogle “mismatch” i måden man lever sit liv på, dvs. at man ikke lever et autentisk liv i overensstemmelse med sine egne indre værdier. Det er selvfølgelig ikke altid tilfældet og forklaringen, men i mange sammenhænge er denne type opdagelse af stor betydning for udviklingen fra et lavt selvværd til et bedre selvværd.

Derefter følger ofte en udviklingsproces, hvor selvindsigt og nye erkendelser omkring egne mønstre skaber grobund for nye mulige veje at gå i livet – og når du begynder at lytte mere autentisk til dit eget indre, så begynder du at leve et mere meningsfuldt og berigende liv med mere selvværd og livskvalitet.

Kontakt os uforpligtende

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og vi hjælper dig gerne med rådgivning og vejledning i forhold til, hvordan du opnår et bedre selvværd og en positiv selvfølelse. Et negativt selvbillede er ofte problematisk og besværliggør ofte evnen til at tage imod positive bemærkninger, ros og anerkendelse. Det kan vi hjælpe dig med at ændre på, så kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder her i klinikken i Odense.

Gode redskaber til bedre selvværd?

Der findes nogle meget gavnlige måder at nuancere din nuværende livsstil, så du bliver mere opmærksom på, om du lever et bevidst liv, som bevæger sig i den rigtige retning.

Følgende små tips kan hjælpe dig i gang med processen at komme fra et lavt selvværd til et bedre selvværd, og hvis du bliver interesseret i mere, så har vi flere dygtige psykologer og psykologistuderende i klinikken i Odense, som er klar til at hjælpe dig.

Gode tips:

  • Du er ikke defineret af resultaterne af dine handlinger, nærmere intentionen bag dine handlinger!
  • Lyt til passionen i hjertet, frem for logikken i hjernen – din autencitet og retning i livet følger sjældent rationel logik!
  • Du er ikke dit ry, du er din karakter – og din karakter afhænger af din evne til at følge dit hjerte!

Fyns Psykologpraksis holder til i Odense. Hvis du har lyst til at tale med en psykolog i al fortrolighed, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5048 4614. Du er også velkommen til at besøge klinikken efter aftale, som ligger på Victoriagade 26 i Odense C.