Anna Dahlquist – Psykologistuderende

Specialer

 • Psykologistuderende
 • Støttende samtaler i Odense, Nyborg og Middelfart
 • Angst
 • Depression
 • Stress
 • Sorg
 • Selvværd
 • Jalousi
 • Belastningsreaktioner
 • Eksamensangst
 • Eksistentielle problematikker
 • Pårørendesamtaler

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Anna

Jeg hedder Anna Dahlquist, og jeg er praktikant hos Fyns Psykologpraksis. Jeg kommer oprindeligt fra Bogense, men har de sidste fire år studeret psykologi på Aarhus Universitet. Siden er jeg flyttet tilbage til det fynske, men jeg tager det sidste af min kandidatuddannelse på Aarhus Universitet.

Støttesamtaler i Odense, Nyborg og Middelfart

Som praktikant hos Fyns Psykologpraksis tilbyder jeg støttesamtaler i Odense, Nyborg og Middelfart uden ventetid. Det vil sige, at du kan tale med mig om alt, hvad du har brug for at få vendt. Jeg vil forsøge at forstå, se og høre dig og dine problemstillinger bedst muligt. Derfra kan vi sammen finde ud af, hvordan du kan få det nemmere i din hverdag og opnå det, du ønsker. Samtaler med mig foregår i et trygt rum, hvor dét, at have en at tale med, i sig selv også kan lette presset i den situation, du er i.

Da jeg ikke er færdiguddannet psykolog endnu, kan jeg ikke tilbyde direkte psykologbehandling. Derfor er det oplagt at vælge støttesamtaler hos mig, hvis du ønsker hjælp til ‘almene’ udfordringer, såsom gode redskaber til håndtering af stress, lavt selvværd, konflikter, sorg, pårørendeproblematikker, mm. Eller hvis du ønsker støtte, mens du venter på en tid hos en af de færdiguddannede psykologer.

Det er både muligt at have samtaler med mig fysisk i en af de tre klinikker på Fyn, men det kan også være online eller telefonisk. Du er velkommen til at ringe til klinikken for at høre mere om de forskellige muligheder.

Som en del af teamet på Fyns Psykologpraksis arbejder jeg under samme retningslinjer som de øvrige behandlere. Det vil blandt andet sige, at jeg har tavshedspligt og at vores samtaler er fortrolige.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Jeg har en stor interesse og passion for at forstå andre mennesker og gøre en forskel, særligt i en svær situation. Det vigtigste for mig er, at møde dig med empati og varme, og skabe et trygt rum, hvor vi sammen kan udforske og vende din situation. På den måde opnår vi sammen en større forståelse for dig og dine reaktioner – og for, hvad du har brug for, så du kan opnå det, du ønsker.

Jeg bruger ikke nogen specifik psykoterapeutisk tilgang, men vil på baggrund af min teoretiske erfaring og faglig sparring på klinikken finde frem til hvilke teknikker, redskaber og tilgange, der passer bedst til din situation samt dine behov og ønsker.

Jeg får løbende faglig sparring – supervision – af klinikkens psykologer, og sideløbende med deltager jeg også  i kurser om samtaleterapeutiske teknikker. På den måde er samtaler med mig både baseret på mine faglige erfaringer indenfor psykologien, suppleret med mine kollegaers mangeårige praksiserfaring som jeg tilegner mig løbende.

Udover min faglige erfaring fra studiet, har jeg arbejdet som tutor (lektiehjælper) for gymnasieelever og som underviser i 7.-10. klasse gennem Locomotivet, en studenterforening på Aarhus Universitet, der underviser i psykisk sygdom på folkeskoler i Midtjylland. Jeg har derfor erfaring med mange af de problemstillinger, man kan have som ung.

Jeg glæder mig til at møde dig til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologiske støttesamtaler?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter Psykolog i Svendborg?

Svendborg er en dejlig by beliggende på Sydfyn, og der findes mange dygtige psykologer i området. Hvis du bor i Svendborg eller omegn, og du har brug for hjælp til at håndtere dine følelser eller løse personlige problemer, så kan vi ved Fyns Psykologpraksis hjælpe dig med at finde den psykolog, der kan hjælpe dig bedst.

Der findes mange forskellige psykologer i Svendborg, og mange forskellige tilgange og metoder, alt efter hvilken psykolog, du beslutter dig for at benytte. Det vigtigste er dog, at du finder en psykolog, som du er tryg ved og forstår dig, så relationen mellem dig og psykologen passer til dine behov og ønsker.

Hvordan finder jeg den rette psykolog i Svendborg?

Måske er du på udkig efter en psykolog med en bestemt uddannelse eller specialisering, eller måske ønsker du en psykolog, der tilbyder en bestemt type terapi. Uanset hvad du søger, er det muligt at finde en dygtig psykolog i Svendborg, der kan hjælpe dig – det er ofte mere et spørgsmål om, hvor lang ventetiden er hos den enkelte psykolog.

Hvis du leder efter en psykolog i Svendborg, men ikke kan finde en uden lang ventetid og gerne vil i gang hurtigst muligt, så kan vi også hjælpe dig i Odense eller via psykologsamtaler online hos en af vores dygtige behandlere.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Psykolog uden ventetid – Svendborg

Psykologer i Svendborg tilbyder en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og familieterapi. Uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du måtte have behov for, så kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra en psykolog i Svendborg eller på Fyn.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og tilbyder derfor også psykologsamtaler på hele Fyn, inklusiv i Svendborg.

Så hvad venter du på? Kontakt Fyns Psykologpraksis allerede i dag og hør om mulighederne for at få kontakt til en psykolog i Svendborg eller psykologsamtaler online uden ventetid.

Hvis du ønsker det, kan du komme i gang med et samtaleforløb allerede indenfor få dage, og er der ingen ledige tider til fysiske møder med psykologerne i Svendborg, så kan vi altid tilbyde psykologsamtaler online med kort varsel – på den måde er det underordnet, om du bor i Svendborg og omegn eller et helt andet sted på Fyn.

Kontakt klinikken uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag og få den hjælp, du har brug for med det samme.

Hvilke terapiformer tilbyder psykologer i Svendborg?

Psykologer i Svendborg tilbyder en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og familieterapi. Uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du måtte have behov for, så kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra en psykolog i Svendborg og andre steder på Fyn.

Fyns Psykologpraksis samarbejder med et lang række psykologer, både i Svendborg og mange andre steder på Fyn, så hvis du har spørgsmål om, hvilken psykolog som passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at ringe til klinikken helt uforpligtende og høre nærmere om dine muligheder.