Søger du psykolog i Odense, Middelfart eller Nyborg?

Søger du psykolog i Odense, Middelfart eller Nyborg?

Psykolog Svendborg

Specialer

 • Klinisk psykolog
 • Odense, Middelfart og Nyborg
 • Samtaler med voksne, børn og unge
 • Undervisning og formidling
 • Kognitiv adfærdsterapi
 • Almenpsykologiske og eksistentielle problematikker
 • Psykoedukation og psykologisk rådgivning
 • Angst
 • Depression
 • Stress- og belastningreaktioner
 • Bekymringstanker og overtænkning
 • Perfektionisme
 • Selvværdsproblematikker
 • Sorg og livskriser
 • Pårørendesamtaler og gruppeforløb
 • Forløb også muligt på engelsk
 • Treatment also possible in English

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Frederikke

Frederikke Husted Thy (f. 1988) er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet og er aktuelt i gang med efteruddannelsen mod autoriseret psykolog.

Frederikke er ansat som klinisk psykolog ved Fyns Psykologpraksis, og arbejder med udgangspunkt særligt i den kognitive adfærdsterapeutiske og neurovidenskabelige tilgang. Hun kan hjælpe dig med at forstå psykologiske mekanismer, som hæmmer dig i at nå dine mål og sammen kan I udvikle terapeutiske værktøjer, som du kan bruge fremover i dit liv.

Psykologsamtaler i Odense og Middelfart

Psykologsamtalerne kan afholdes både i Odense og Middelfart,  da Frederikke hjælper til med klinikkens opgaver på disse lokationer – og uanset om du har behov for at bearbejde et lavt selvværd, sorg, angst, depression eller lignende almenpsykologiske og eksistentielle problemstillinger, så kan Frederikke hjælpe dig uden ventetid.

Vil du vide mere om samtaler hos Psykolog Frederikke Husted Thy, så kontakt gerne klinikken helt uforpligtende og hør om mulighederne for psykologsamtaler uden ventetid i enten Odense og Middelfart.

I arbejdet hos Fyns Psykologpraksis er Frederikke underlagt de samme retningslinjer som alle øvrige behandlere i teamet. Det betyder blandt andet, at hun har tavshedspligt og samtalerne er således fortrolige.

Parterapi på Fyn

Psykologsamtalerne kan også benyttes til parterapi og Frederikke har stor faglig interesse i netop dette område. Således er det muligt at benytte Frederikkes ekspertise både individuelt og som par, når det gælder parforholdsrelaterede problemstillinger.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

I mit arbejde som psykolog, brænder jeg for at hjælpe dig med at opnå en større grad af viden og forståelse for de udfordringer, du møder i dit liv.

Således at du får mulighed for at skabe positive forandringer for dig selv og større trivsel i dit liv gennem et forløb hos mig.

Jeg hjælper dig med at få øje på de styrker og evner, som lige netop du besidder, så du kan møde dig selv med en større grad af omsorg og tiltro til egne evner.

TIDLIGERE ERFARING

Jeg har tidligere erfaring fra arbejdet med beskæftigelsesrettede indsatser såvel som neurologisk testning, vurdering og rehabilitering.

Dog er jeg særligt erfaren i arbejdet som klinisk psykolog med passion for samtaleterapien, indenfor især en korttids- og kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang.

Dette betyder, at jeg hjælper dig til at registrere og eventuelt ændre uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, som bidrager til manglende trivsel eller livskvalitet. Eksempler på sådanne uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre kunne være bekymrings- og katastrofetanker, selvkritik, undgåelsesadfærd eller for højt/lavt aktivitetsniveau i dagligdagen.
Jeg arbejder således med en bred vifte af almenpsykologiske og eksistentielle problematikker, herunder stress- og belastning, angst, depression og selvværdsproblematikker. Jeg arbejder også terapeutisk med både børn, unge og voksne.
Skulle du have nogle spørgsmål omkring mulighederne i forbindelse med et forløb hos mig, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os i klinkken. Jeg svarer hellere end gerne på de spørgsmål du måtte have.
Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, hvilket betyder, at jeg arbejder ud fra De Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler på Fyn?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter Psykolog på Fyn?

Der findes mange forskellige psykologer på Fyn, og mange forskellige tilgange og metoder, alt efter hvilken psykolog, du ønsker at benytte.

Det vigtigste for mig er dog, at du føler dig tryg samt set, hørt og forstået. De bedste resultater får du, hvis du finder en psykolog, som du er tryg ved og som forstår dig, for på den måde er relationen mellem dig og psykologen afstemt og vil have de bedste muligheder for at passe til dine behov og ønsker.

Det er min vigtigste opgave, at sørge for at du føler dig taget godt hånd om, også selvom samtalerne kan være svære og med mange følelser – jeg gør mit absolut bedst for at hjælpe dig bedst muligt igennem din proces, uanset hvilke problemstillinger vi arbejder med!

PSYKOLOGSAMTALER UDEN VENTETID

Hvis du ønsker det, er det også mulighed for at komme i gang med et online samtaleforløb allerede indenfor få dage, og på den måde er det underordnet, om du bor i Odense, Middelfart, Nyborg eller et helt andet sted på Fyn.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Psykologerne på hele Fyn

Psykologerne i teamet ved Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og tilbyder derfor også psykologsamtaler i klinikkerne i Odense, Middelfart, Nyborg m.fl. eller som udekørende team på arbejdspladser eller lignende.

Vores filosofi er, at du ikke skal vente på at komme i gang hos en psykolog, så tag kontakt til vores klinikker allerede i dag og hør om mulighederne for at få kontakt til en psykolog uden ventetid.

Kontakt klinikken uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag og få den hjælp, du har brug for med det samme.

Book en tid med det samme!

Psykologerne ved Fyns Psykologpraksis tilbyder en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og humanistisk psykoterapi.

Men uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du måtte have behov for, så kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra vores psykologer på Fyn.

Fyns Psykologpraksis har et bredt udvalg af forskellige psykologer og terapeutiske tilgange, og vi kan derfor matche dit behov med den rette psykolog ud fra dine præferencer.

Den mest effektive måde at finde den rette psykolog til dig, er ved at kontakte klinikken telefonisk, så vi kan finde ud af hvem du bedst vil passe sammen med.

Hvis du har spørgsmål om, hvilken psykolog som passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at ringe til klinikken helt uforpligtende og høre nærmere om dine muligheder.