Leder du efter hjælp til en spiseforstyrrelse i Odense?
Vores psykologteam står klar med hjælp!

Vores psykologteam i Odense står klar til at hjælpe, hvis du kæmper med en spiseforstyrrelse.

Behandling af spiseforstyrrelse i Odense

Leder du efter hjælp til håndtering af en spiseforstyrrelse, så kan vi hjælpe dig i Odense eller via psykologsamtaler online.

En spiseforstyrrelse kan se ud på mange måder, f.eks. kan der være tale om overspisning, tvangsspisning, at undlade at spise eller spise med opkastning for følgereaktioner.

Dette er blot nogle at de mest almenpsykologiske reaktionsmønstre indenfor problemstillingerne omkring spiseforstyrrelser, men reaktionsmønstrene kan også se helt anderledes ud, det afhænger af den individuelle problemstilling.

Kendetegnet for alle spiseforstyrrelser er, at mad bliver symbolsk for forskellige strategier til håndtering af følelser, hvilket kan føre til vanskeligheder omkring madrelaterede situationer, når man alene eller sammen med andre.

På samme måde vil kropsidealer og kropsvægt også kunne påvirkes negativt af en spiseforstyrrelse, og uanset hvilke form for spiseforstyrrelse, du oplever, så kan vores psykologfaglige team i Odense hjælpe dig med kort varsel.

Psykologteamet har speciale i spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser er en meget udbredt problemstilling hos både unge og voksne, som kæmper med følelsesmæssige problemstillinger.

Vores psykologteam i Odense står klar til at hjælpe, hvis du kæmper med en spiseforstyrrelse.

Tag kontakt til os og kom i gang med at bearbejde din spiseforstyrrelse uden ventetid.

Vi er specialiseret indenfor spiseforstyrrelser

En del af vores team af psykologfaglige behandlere har stor erfaring med håndtering af spiseforstyrrelser og uddannes løbende i problemstillingerne omkring spiseforstyrrelser samt følgevirkningerne af en spiseforstyrrelse.

Dertil har nogle af vores behandlere skrevet specialer omkring spiseforstyrrelser og er dermed opdateret på den seneste forskning og den nyeste viden om behandling af en spiseforstyrrelse.

Derfor er du også meget velkommen til at kontakte vores psykologteam, hvis du ønsker råd og vejledning eller samtaleterapi vedrørende en spiseforstyrrelse.

Er du klar til forandring?

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning, hvis du ønsker hjælp til håndtering af en spiseforstyrrelse, uanset hvilke former for spiseforstyrrelse der er tale om.

Ring eller skriv til os, vi står klar til at hjælpe dig med nye redskaber og strategier til håndtering af dit indre.

Behandling af spiseforstyrrelse i Odense

Vores psykologfaglige team brænder for arbejdet med mennesker og særligt effektivt er vores arbejde, når vi arbejder med mennesker, som er klar til at få hjælp og arbejde sig ud af f.eks. en spiseforstyrrelse.

Derfor er det vigtigt, at du spørger dig selv om, hvorvidt du er klar til at arbejde med dig selv og afvikle din spiseforstyrrelse?

Nogle mennesker oplever, at spiseforstyrrelsen har været “en god ven” igennem perioder af livet, som en slags beskyttelsesmekanisme.

Derfor kan det faktisk også nogle gange være svært at sige farvel til spiseforstyrrelsen og give slip på denne gamle overlevelsesstrategi.

Men når du først har besluttet dig for, at spiseforstyrrelsen skal afvikles og nye mestringsstrategier skal tage dennes plads, så du kan få et mere balanceret og harmonisk liv og indre velvære, så handler det om at komme i gang med det samme!

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående spiseforstyrrelser og psykologsamtaler i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.