Spiseforstyrrelse

Hjemmesidebilleder

Behandling af spiseforstyrrelse

Psykologteamet har speciale i spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser er en meget udbredt problemstilling hos både unge og voksne, som kæmper med nogle følelsesmæssige problemstillinger.

En spiseforstyrrelse kan se ud på mange måder, fx. kan der være tale om overspisning, tvangsspisning, at undlade at spise eller spise med opkastning for følgereaktioner. Dette er blot nogle at de mest almenpsykologiske reaktionsmønstre indenfor problemstillingerne omkring spiseforstyrrelser, men reaktionsmønstrene kan også se helt anderledes ud, det afhænger af den individuelle problemstilling.

Kendetegnet for alle spiseforstyrrelser er, at mad bliver symbolsk for forskellige former for håndtering af følelser, hvilket kan føre til vanskeligheder omkring madrelaterede situationer, alene eller sammen med andre, ligesom kropsidealer og kropsvægt kan påvirkes af en spiseforstyrrelse.

Vi er specialiseret indenfor spiseforstyrrelser

En del af vores team af psykologfaglige behandlere har stor erfaring med håndtering af spiseforstyrrelser og uddannes løbende i problemstillingerne omkring spiseforstyrrelser samt følgevirkningerne af spiseforstyrrelser.  Derfor er du også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning eller samtaleterapi vedrørende en spiseforstyrrelse.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning, hvis du ønsker hjælp til en spiseforstyrrelse, uanset hvilke former for spiseforstyrrelse der er tale om. Ring eller skriv til os:

Telefon +45 50 48 46 14
Mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk