Stresshåndtering

Hjemmesidebilleder

Behandling af stress

Stresshåndtering hos Fyns Psykologpraksis uden ventetid.

Stresshåndtering er vigtigt for alle mennesker, og langt de fleste mennesker har oplevet stress på egen krop i enten kortere eller længere perioder.

Men hvordan håndterer du stress? Hvordan kommer du bedst igennem det? Og kan en psykolog hjælpe dig videre?

En psykolog kan effektivt hjælpe dig med at mestre stresshåndtering. Gennem et stresshåndteringsforløb hos Fyns Psykologpraksis i Odense hjælper vi dig til at udvikle nye mestringsstrategier til at håndtere stress på en ny og sundere måde, således at du opnår et liv med mere livskvalitet og livsglæde, ro og stabilitet.

Stresshåndtering

Gennem et stresshåndteringsforløb hos Fyns Psykologpraksis, får du blandt andet følgende redskaber til håndtering af din egen stressreaktion:

  • Overblik over dine egne stresssymptomer (stresssignaler)
  • Indsigt i dine individuelle stressorer (årsager til stress)
  • Viden om din personlige stresstærskel (indre og ydre faktorer)
  • Forståelse for dine egne stressmønstre (tanke-, følelses- og adfærdsmæssigt)
  • Strategier til akut stresshåndtering (lige-nu-og-her)
  • Redskaber til håndtering af stress i fremtiden

Gennem en stressbehandling i vores klinik i Odense hjælper vi dig altså til at bearbejde din nuværende stress/belastningsreaktion, så du effektivt kan forebygge og håndtere stress i fremtiden. Stresshåndtering kombinerer samtaler og psykoedukation, så du opnår øget robusthed og modstandskraft i forhold til fremtidige belastninger.

Kontakt os uforpligtende

Fyns Psykologpraksis holder til i Skibhuskvarteret i Odense, i dejlige og rolige lokaler, hvor vi har god tid til den enkelte klient.

Vi har mange års erfaring med stresshåndteringsforløb, så du er i trygge hænder, hvis du vælger vores psykologpraksis som sparringspartner under et stresshåndteringsforløb.

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os for mere information omkring stresshåndteringsforløbene, som ofte forgår som individuelle samtaler med en af klinikkens behandlere.

Victoriagade 26
5000 Odense C

Telefon +45 50 48 46 14
Mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk