Psykolog priser.

TILSKUD FRA SYGEFORSIKRING “DANMARK”
Vedrørende priser ved besøg hos psykolog i Odense: Er du medlem af sygeforsikring “danmark” kan du nu få tilskud til psykologbehandling ved en autoriseret psykolog, uanset om du har en henvisningen fra lægen eller ej.
Tilskuddet er i 2017 steget og du kan nu få op til 300 kr. i tilskud pr. samtale, hvilket dækker omkring 30%* af omkostningerne ved dine samtaler (jf. priserne i vores klinik). Dette er fx tilfældet, når du ikke har en henvisning fra lægen, men alligevel lever op til henvisningskriterierne.

Henvisning fra læge ikke nødvendig

Du behøver altså ikke længere at have en henvisning fra lægen, for at få tilskud til psykologbehandling, såfremt du er medlem af “danmark”.

Kontakt os og hør nærmere eller læs mere om tilskud til psykologbehandling fra “danmark her.

*NB: DER ER ET MAKSIMUM FOR DET SAMLEDE ÅRLIGE TILSKUD, SOM AFHÆNGER AF HVILKEN AF DIN MEDLEMSSTATUS.

HENVISNING FRA LÆGEN OG PSYKOLOGBEHANDLING

Fyns Psykologpraksis i Odense har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at vi tager imod henvisninger, som er udskrevet fra lægen.

Har du en henvisning fra lægen, er du derfor tilskudsberettiget til psykologbehandling under den kategori, som du er henvist med.

Du kan læse mere om tilskudsordningen her.

Gode råd om henvisning fra lægen

Hvis du får en henvisning fra din læge, så skal du være opmærksom på, at henvisningen skal være mindre end en måned gammel, når du kontakter en psykolog for at komme igang med behandlingen.

Hvis din henvisning er mere end en måned gammel, når du kontakter psykologen, så skal du have fornyet din henvisning hos lægen – det er som regel ikke noget problem, men din læge skal altså lige “opdatere” henvisningen, så psykologen kan aktivere den og igangsætte behandlingen.

Har du spørgsmål til priser hos din psykolog i Odense, er du altid velkommen til at ringe til os, sende en e-mail eller besøge vores klinik i Skibhuskvarteret i Odense.