klinikbilleder

Stillingsopslag – Psykolog i Odense

Hos Fyns Psykologpraksis søger vi løbende nye kolleger, da vores praksis vokser stille og roligt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at blive en del af et engageret psykologteam, som arbejder i privat praksis.

Vi leder blandt andet efter endnu en autoriseret psykolog til en deltidsstilling i klinisk praksis. Der er tale om en stilling, hvor de overvejende arbejdsopgaver er af psykoterapeutisk karakter. Stillingen er som udgangspunkt 1-2 dage om ugen, med tiltrædelse snarest, men der er mulighed for at oparbejde en fuldtidsstilling på sigt.

Opgaverne centreres omkring en bred vifte af almenpsykologiske problemstillinger, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Psykiatriske problemstillinger kan forekomme, ligesom der i perioder kan forekomme tilhørende skriftligt erklæringsarbejde.

Du vil komme til at arbejde selvstændigt med en stor grad af frihed og du bliver en del af et sundt arbejdsfællesskab i en velfungerende psykologklinik i Odense.

Du skal forvente oprettelse af CVR nr. for selvstændig praksis, men du får god hjælp og vejledning hertil af de resterende psykologer i klinikken.

Grundlæggende vil der være fokus på det psykoterapeutiske arbejde og stillingen er noget for dig, hvis du drømmer om at arbejde med samtaleterapi i et klinisk praksisfællesskab, hvor der er metodefrihed og et sundt arbejdsmiljø med høj grad af medindflydelse.