Søger du psykolog i Middelfart?

Frans Boeriis

Frans Boeriis

Chefpsykolog, Aut. Specialist & Supervisor i Psykoterapi

Chefpsykolog Frans Boeriis driver til dagligt klinikken i Odense samt i Middelfart.

Line Sonnichsen

Line Sonnichsen

Psykologisk Konsulent

Line Sonnichsen er psykologisk konsulent i klinikken i Middelfart.

Helene Nørgaard

Helene Nørgaard

Autoriseret Psykolog

Helene er autoriseret psykolog og arbejder i klinikken i Middelfart, Odense og Nyborg

Rikke Husted Thy

Rikke Husted Thy

Klinisk Psykolog

Psykolog Rikke Husted Thy tilbyder psykologsamtaler i både Odense, Nyborg samt Middelfart.

Christoffer Holm

Christoffer Holm

Psykologistuderende

Christoffer Holm er psykologistuderende ved Syddansk Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Han varetager støttende psykologiske samtaler i Middelfart.

Line Frederiksen

Line Frederiksen

Psykologistuderende

Line Frederiksen er psykologistuderende ved Syddansk Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Hun varetager støttende psykologiske samtaler i Middelfart.

Anna Dahlquist

Anna Dahlquist

Psykologistuderende

Anna Dahlquist er psykologistuderende ved Aarhus Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Hun varetager støttende psykologiske samtaler i Odense, Middelfart og Nyborg.

Adresse: Østergade 1, 1. th., 5500 Middelfart

Mail:kontakt@fynspsykologpraksis.dk

Ring uforpligtende – Telefon: 50 48 46 14

Vi er til at tale med – Ring og få en gratis forsamtale.

Søger du psykolog i Middelfart?

Søger du Psykolog i Middelfart?

Specialer

 • Psykolog i Middelfart
 • Online booking
 • Gratis forsamtaler
 • Angst
 • Depression
 • Stress
 • Sorg
 • Eksistentielle problematikker
 • Selvværdsproblematikker
 • Belastningsreaktioner
 • Sorg, jalousi, eksamensangst
 • Pårørendesamtaler

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Psykologsamtaler i Middelfart

Fyns Psykologpraksis tilbyder psykologsamtaler ved både fysisk fremmøde og digitalt, dvs. online via video eller som telefonkonsultationer. Vi dækker hele Fyn og tilbyder derfor også samtaler i Middelfart, f.eks. som udekørende funktion ved fremmøde, hvor du ønsker det.

Psykologerne i teamet kan hjælpe med mange af livets svære facetter,  f.eks. ved behov for at bearbejde sorg, angst, depression eller lignende almenpsykologiske og eksistentielle problemstillinger.

På samme måde kan vi hjælpe dig med at nå dine mål, ønsker og drømme igennem øget indsigt og selvforståelse. Disse elementer er ofte en væsentlig del af behandlingen hos en psykolog, uanset om det er ved fremmøde i Middelfart eller via online psykologsamtaler.

Psykologiske samtaler i Middelfart eller online

Fyns Psykologpraksis har klinik i Odense, men dækker opgaver på hele Fyn. Derfor kan vi tilbyde psykologsamtaler uden ventetid både i nærheden af dig og endnu nemmere via online og telefoniske psykologsamtaler, som passer ind i din hverdag.

Vil du vide mere om psykologsamtaler ved Fyns Psykologpraksis, så kontakt gerne klinikken helt uforpligtende og hør om mulighederne for psykologiske samtaler, enten digitalt eller ved fysisk fremmøde i Odense eller i Middelfart.

Psykologerne hos Fyns Psykologpraksis arbejder under de samme retningslinjer som alle øvrige behandlere i faget. Det betyder blandt andet, at vi har tavshedspligt. Vores samtaler er således fortrolige.

Valg af psykolog i Middelfart?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken psykolog du skal vælge, men her får du 5 tips til valg af den rette psykolog:

 1. Tænk over, hvad du vil have ud af terapien? Hvad er dit formål med at gå til psykolog? Det er vigtigt at tilpasse forløbet til dine behov og mål for terapien.
 2. Overvej terapiformen? Der findes forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykoanalytisk terapi og systemisk terapi. Overvej, hvilken form for terapi der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du er i tvivl om formen er vigtig, så ring gerne til os og hør mere omkring dine muligheder.
 3. Vælg en psykolog, du føler dig tryg ved. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og komfortabel med din psykolog, så du kan åbne op og være ærlig om dine følelser og tanker. Gå efter en psykolog, der lytter: Det er vigtigt, at din psykolog lytter aktivt og empatisk til dig, så du føler dig forstået og respekteret.
 4. Overvej om du vil have en mandlig eller kvindelig psykolog. Det kan være en personlig præference, om du foretrækker at arbejde med en mandlig eller kvindelig psykolog. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og komfortabel med din psykolog, uanset køn.
 5. Tænk på pris og tilgængelighed. Det er en god ide at gøre sig overvejelser omkring, hvorvidt prisen er vigtigere end ventetiden. Der skal selvfølgelig være økonomi til at understøtte psykologsamtalerne, men samtidig er det også vigtigt at komme i gang hurtigst muligt og få den hjælp, der er behov for. Hvis du ønsker et samtaleforløb hos en af vores psykologer uden ventetid, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 50 48 46 14 og komme i gang med det samme.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål om psykologsamtaler i Middelfart

Vidst du, at det også er muligt at booke en uforpligtende første samtale ved alle vores behandlere?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til kontakt@fynspsykologpraksis.dk.