Frans Boeriis

Frans Boeriis

Chefpsykolog, Aut. Specialist & Supervisor i Psykoterapi

Frans Boeriis er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2009, sidenhen autoriseret ved Psykolognævnet og uddannet Specialist og Supervisor i Psykoterapi. Frans er chefpsykolog ved Fyns Psykologpraksis og daglig leder af klinikken i Odense, Middelfart og Nyborg.

Frederikke Husted Thy

Frederikke Husted Thy

Klinisk Psykolog

Frederikke Husted Thy er uddannet psykolog ved Aarhus universitet og er på vej mod autorisation. Frederikke tilbyder psykologsamtaler i Odense, Nyborg samt Middelfart og dækker mange forskelligartede opgaver over hele Fyn.

Line Sonnichsen

Line Sonnichsen

Psykologisk Konsulent

Line Sonnichsen er oprindeligt uddannet sygeplejerske og efterfølgende uddannet med en kandidatuddannelse i Pædagogisk Psykologi v/ Aarhus Universitet.

Helene Nørgaard

Helene Nørgaard

Autoriseret Psykolog

Helene er autoriseret psykolog og uddannet fra Syddansk Universitet. Hun arbejder til dagligt i klinikken i Odense og Nyborg.

Tobias Schwartz Leonhardt

Tobias Schwartz Leonhardt

Autoriseret Psykolog

Tobias Schwartz Leonhardt er uddannet Psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret ved Psykolognævnet. Tobias tilbyder samtaler med tilskud i Odense og Svendborg.

Maria Edis

Maria Edis

Autoriseret Psykolog

Maria Edis er uddannet Psykolog fra Syddansk Universitet og autoriseret ved Psykolognævnet. Maria tilbyder samtaler med tilskud i Odense og Nyborg.

Susie Løvenskjold Andersen

Susie Løvenskjold Andersen

Autoriseret Psykolog

Susie Løvenskjold Andersen er autoriseret psykolog, uddannet ved Syddansk Universitet i 2016, og er en del af psykologteamet ved Fyns Psykologpraksis i Odense.

Dorte Albæk

Dorte Albæk

Autoriseret Psykolog

Dorte Albæk er autoriseret psykolog og uddannet fra Aarhus Universitet i 2005. Hun har særligt speciale i psykologsamtaler med unge og er en del af klinikken i Odense.

Lasse Bruun

Lasse Bruun

Klinisk Psykolog

Lasse V. Bruun er uddannet psykolog ved Syddansk Universitet i 2019 og er på vej mod autorisation. Lasse er en del af det udekørende team som dækker mange forskelligartede opgaver over hele Fyn.

Mathilde Grønfeldt Rasmussen

Mathilde Grønfeldt Rasmussen

Klinisk Psykolog

Mathilde Grønfeldt Rasmussen er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet. Mathilde arbejder med online psykologsamtaler og tilbyder samtaler uden ventetid – også aften og i weekender.

Christoffer Holm

Christoffer Holm

Psykologistuderende

Christoffer Holm er psykologistuderende ved Syddansk Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Han varetager støttende psykologiske samtaler i Odense, Middelfart og Nyborg.

Line Gadegaard

Line Gadegaard

Psykologisk Konsulent

Line arbejder som psykologisk Konsulent med speciale i almenpsykologiske og eksistentielle problemstillinger. Hos Line kan du få samtaler uden ventetid.

Line Frederiksen

Line Frederiksen

Psykologistuderende

Line Frederiksen er psykologistuderende ved Syddansk Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Hun varetager støttende psykologiske samtaler i Odense, Middelfart og Nyborg.

Anna Dahlquist

Anna Dahlquist

Psykologistuderende

Anna Dahlquist er psykologistuderende ved Aarhus Universitet og færdiguddannet psykolog i 2025. Hun varetager støttende psykologiske samtaler i Odense, Middelfart og Nyborg.

Psykologer i Odense.

Flere Psykologer

i vores team

Vi hjælper

på hele Fyn

Teamet består af dygtige psykologer i Odense

Alle vores psykologer i Odense brænder for det terapeutiske arbejde og vores praksis består af et dedikeret team af engagerede psykologer, som ønsker at gøre en forskel for dig.

Vores vigtigste opgave som psykologer er, at hjælpe mennesker bedst muligt gennem livets udfordringer. Det gør vi gennem flere forskellige psykologiske metoder, som alle hjælper til at skabe nye indsigter og ny forståelse for de givne problemstillinger.

Klinikkerne i Odense:

Afdeling I – Skibhuskvarteret

Victoriagade 26, 5000 Odense C

Afdeling II – Stjerneskibet

Havnegade 29, 5000 Odense C

Telefon: 50 48 46 14

Mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk

Kontakt os helt uforpligtende med dine spørgsmål – vi hjælper gerne!

Vi dækker hele Fyn

Fyns Psykologpraksis består af dygtige psykologer, som kan hjælpe dig både i klinikken i Odense, i Middelfart og Nyborg og via en udekørende funktion, hvor vi som psykologer arbejder “ud af huset” og kan tilbyde samtaler i hjemmet (hjemmebesøg). Vi tilbyder derfor ikke kun psykologsamtaler i klinikken i Odense, men derimod på hele Fyn.

Tilsvarende tilbyder vi også psykologisk rådgivning og sparring samt supervision på arbejdspladser rundt om på hele Fyn, ligesom vi tilbyder psykologisk krisehjælp, debriefing, akut psykologhjælp eller konflikthåndtering til offentlige institutioner og private virksomheder hele Fyn.

Her kan du læse mere om klinikkens personale og hvor på Fyn vi kan hjælpe, men tøv ikke med at kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.