Fyns Psykologpraksis åbner i Nyborg og Middelfart – Psykologiske samtaler uden ventetid!

Fyns psykologpraksis har udvidet med klinikker i Nyborg, Middelfart, foruden klinikken i Odense. Vi sætter blandt andet fokus på områderne unges mistrivsel, spiseforstyrrelser og vigtigheden i korte ventetider.

Mistrivsel hos unge

Der findes en stigende udfordring med mental mistrivsel blandt unge. Fokus på mental sundhed, især i den unge aldersgruppe, er mere fremtrædende end nogensinde før – og desværre har situationen aldrig været mere bekymrende end nu.

Ifølge Den Nationale Sundhedsprofil fra Sundhedsstyrelsen viser det sig, at omkring hver tredje pige/kvinde i alderen 16-24 år og omkring hver femte dreng/mand i samme aldersgruppe oplever mistrivsel i hverdagen.

Fyns Psykologpraksis er specialiseret inden for samtaleterapi og står klar til at hjælpe med en bred vifte af udfordringer, herunder angst, depression, stress, selvværdsproblemer, spiseforstyrrelser og meget mere. Klinikken er startet i Odense, og har udvidet med nye klinikker i både Middelfart og Nyborg.

Klinikkens grundlæggende værdier hviler på, at yde den bedst mulige og hurtigst mulige hjælp gennem fagligt kompetente og ansvarsfulde behandlere, der er klar til at hjælpe uden ventetid. Dette er afgørende, da lange ventelister i det offentlige system ofte kan forværre situationen, når behovet for hjælp er akut.

Hos Fyns Psykologpraksis er der adgang til erfarne behandlere med forskellige specialiteter, der gør det muligt at behandle mange forskellige mennesker med psykologiske og eksistentielle udfordringer, dvs. alt det, som vi alle kan støde på i livet.

Så kontakt os uforpligtende, hvis du har spørgsmål omkring psykologiske problemstillinger og er i tvivl om, hvorvidt en psykolog kan hjælpe dig videre.

Spiseforstyrrelser som betydelig og alvorlig lidelse

Hvordan påvirkes mentaliseringen i en kærlighedsrelation?

Spiseforstyrrelser – en betydelig og alvorlig lidelse

Unge henvender sig i stigende grad til klinikken med spiseforstyrrelser, en alvorlig lidelse med betydelige konsekvenser for livet som ung. Tidlig intervention er afgørende for, at forhindre stagnation i den unges udvikling og for at undgå at spiseforstyrrelsen forværres. Fyns Psykologpraksis oplever ofte, at jo tidligere der iværksættes en aktiv indsats, desto større er effekten på forebyggelse og behandling af spiseforstyrrelsen.

Line Sonnichsen har stor erfaring i behandling af spiseforstyrrelser, og hun har specialiseret sig i metoden ISTDP (Intensive Short Term Dynamic Therapy), hvilket er en effektiv terapiform, også kendt som korttidsterapi. Hun fokuserer på helhedsforståelse og identificering af årsagerne til spiseforstyrrelser snarere end blot symptomerne. Line er psykologisk konsulent og tilgængelig i klinikkerne i Odense, Middelfart og Nyborg.

Den mentale mistrivsel hos unge er tiltagende

Hvordan påvirkes mentaliseringen i en kærlighedsrelation?

En helhedsorienteret indsats til børn og unge

I nutidens samfund oplever børn og unge stadig større udfordringer, hvilket også resulterer i, at klinikkens personale i stigende grad beskæftiger sig med denne specifikke aldersgruppe. Personalet arbejder dagligt med det overordnede mål om, at mindske belastningerne hos børn og unge ved at sikre, at krav og forventninger tilpasses barnets individuelle vilkår og forudsætninger.

Dette arbejde indebærer ofte at inddrage barnets unikke miljø og dermed familiære sammenhæng, hvor det giver mest mening at tænke på hele familiens trivsel i et helhedsorienteret perspektiv. Dette sikrer et bredt samarbejde for at fremme både barnets og hele familiens trivsel.

Maria Edis, en af klinikkens erfarne behandlere, har omfattende erfaring inden for børne- og ungeområdet samt hjælp til voksne og familier med deres udfordringer. Maria er autoriseret psykolog og tilgængelig i Nyborg og Odense, hvor hendes tilgang primært baserer sig på kognitiv adfærdsterapi, der har solid evidens inden for forskellige psykologiske problemstillinger. Maria har mange års erfaring i manualbaseret behandling af angst hos børn samt en certificering som Cool Kids / Chilled behandler, ligesom hun også har betydelig erfaring fra PPR, hvor hendes indsats ofte har fokuseret på børns mistrivsel.

Den mentale mistrivsel hos unge er tiltagende

Hvordan påvirkes mentaliseringen i en kærlighedsrelation?

Vi har psykologer i Odense, Middelfart og Nyborg, som kan hjælpe med håndtering af mistrivsel blandt børn og unge.

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende og høre nærmere:

Telefon: 50 48 46 14 eller Mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.