Galleri.

Vores psykologpraksis er centralt beliggende i midten af Odense, hvor du har nem adgang fra tog-/busstationen – det tager ca. 15 minutter at gå og 5 minutter af cykle op til os i Skibhuskvarteret.

Klinikken er smukt beliggende som en tilbygning til en villa på Baumgartensvej, hvor du kan parkere lige ude foran, hvis du ankommer i bil.

Nedenfor kan du se vores venteværelse, som du kommer til, når du træder ind i klinikken (lige op ad den lille trappe, ved siden af toilettet). Sæt dig endelig og nyd musikken og en kop kaffe, the eller vand, mens du venter på psykologen.

Hvis du er interesseret i, at se mere fra vores klinik, så har vi oprettet en youtube kanal, hvor vi løbende vil udgive små videoer fra vores praksis – klik her eller på ikonet øverst i højre hjørne.

Du kan også se et par billeder af vores terapilokaler samt vores konferencerum, hvor vi afholder supervision, møder, kurser og lignende arrangementer.

Når du sidder i venteværelset, vil du kunne høre lidt afslappende musik og drikke en kop kaffe, the eller vand, mens du venter på din psykologen – og hvis du er ny i klinikken og i tvivl om, hvordan du finder vej, så tøv ikke med at ringe til os.