Psykologhuse i Odense, Middelfart og Nyborg.

Alle vores psykologhuse og psykologklinikker på Fyn er placeret med gode transport- og parkeringsmuligheder, så du kan trygt ankomme på såvel gåben, cykel, i bil eller med offentlige transportmidler – og der er gratis parkering ved alle vores lokationer. Læs mere om vores forskellige klinikker nedenfor:

Psykologhuset i Odense – Skibhuskvarteret.

Psykologhuset Fyns Psykologpraksis har hovedkvarter i Odense og er centralt beliggende i Skibhuskvarteret, hvor du har nem adgang fra tog-/bus stationen – det tager ca. 15 minutter at gå og 5 minutter at cykle op til os i Skibhuskvarteret.

Klinikken er smukt beliggende som en tilbygning til en villa på Victoriagade 26, 5000 Odense C. Her kan du parkere i begge ender af Victoriagade, hvis du ankommer i bil.

Indgangen til psykologhuset finder du inde i gården. Sæt dig i venteværelset, nyd den afslappende musik og tag en kop kaffe, the eller vand, mens du venter på psykologen.

På stemningsbillederne nedenfor kan du se Psykologhusets placering og indretning, hvor vi både afholder psykologisk rådgivning, samtaleterapi, supervision, møder, kurser og lignende arrangementer i Odense – og på hele Fyn.

Psykologhuset har handicapvenlige parkeringsforhold lige udenfor klinikken. Hvis du har behov for det, er du meget velkommen til at parkere i indkørslen ved Victoriagade 26, 5000 Odense C.

Hvis du ikke har brug for handicapvenlig parkering, så bedes du parkere på de offentlige parkeringspladser, som f.eks. findes i begge ender af Victoriagade.