Psykologhuse i Odense, Middelfart og Nyborg.

Alle vores psykologhuse og psykologklinikker på Fyn er placeret med gode transport- og parkeringsmuligheder, så du kan trygt ankomme på såvel gåben, cykel, i bil eller med offentlige transportmidler – og der er gratis parkering ved alle vores lokationer. Læs mere om vores forskellige klinikker nedenfor:

Psykologhuset i Odense – Skibhuskvarteret.

Psykologhuset Fyns Psykologpraksis har hovedkvarter i Odense og er centralt beliggende i Skibhuskvarteret, hvor du har nem adgang fra tog-/bus stationen – det tager ca. 15 minutter at gå og 5 minutter at cykle op til os i Skibhuskvarteret.

Klinikken er smukt beliggende som en tilbygning til en villa på Victoriagade 26, 5000 Odense C. Her kan du parkere i begge ender af Victoriagade, hvis du ankommer i bil.

Indgangen til psykologhuset finder du inde i gården. Sæt dig i venteværelset, nyd den afslappende musik og tag en kop kaffe, the eller vand, mens du venter på psykologen.

Der er skilte ved indgangen, som gør det let at finde klinikken – se gerne vedlagte link for nærmere vejledning.

På stemningsbillederne nedenfor kan du se Psykologhusets placering og indretning, hvor vi både afholder psykologisk rådgivning, samtaleterapi, supervision, møder, kurser og lignende arrangementer i Odense – og på hele Fyn.

Psykologhuset har handicapvenlige parkeringsforhold lige udenfor klinikken. Hvis du har behov for det, er du meget velkommen til at parkere i indkørslen ved Victoriagade 26, 5000 Odense C.

Hvis du ikke har brug for handicapvenlig parkering, så bedes du parkere på de offentlige parkeringspladser, som f.eks. findes i begge ender af Victoriagade.