Seneste nyheder omkring psykologi i Odense

Vi holder dig løbende orienteret omkring seneste nyheder indenfor psykologiens verden, navnligt hvad der foregår omkring psykologien i og omkring Odense.

Nyheder fra Fyns Psykologpraksis

Hos Fyns Psykologpraksis hjælper vi dig gerne med praktiske informationer omkring alt fra lægehenvisninger og sundhedsforsikringer til tilskudsmuligheder og psykologfaglige ydelser her i klinikken.

På siden her kan du også læse om vores akutelle ventetider, priser samt andre væsentlige oplysninger omkring vores psykologpraksis.

Hvis du har spørgsmål omkring vores psykologpraksis eller i forhold til samtaler hos en psykolog, så er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Kontakt os på telefon eller e-mail og hør nærmere om dine muligheder, hvis du overvejer at påbegynde samtaler hos en psykolog – vi kan hjælpe dig i gang med det samme.

Nyheder omkring psykologi og psykoterapi i Odense!

Viden om Odense og Psykologi

Værd at vide om Psykologi i Odense

Aktuelle nyheder omkring psykologi og samtaleterapi i Odense

Tilskud til psykologsamtaler

Har du en sygeforsikring hos Sygeforsikring danmark, så kan du følge nedenstående link og se, om netop dit medlemskab har ændret på tilskuddet til psykologsamtaler.

Nye tilskud fra Sygeforsikring danmark

Fra januar 2023 er der gode nyheder for nogle af de mange unge mennesker, der søger psykologhjælp. Sygeforsikring ”danmark” har orienteret om, at tilskud til psykologhjælp udvides til at gælde medlemmer mellem 16 og 25 år pr. 1. januar 2023.   

Hvor det førhen kun var medlemmer fra 18 til 25 år der fik tilskud til psykologhjælp, kan medlemmer fra 16 til og med 25 år nu få tilskud til psykologsamtaler ved en autoriseret psykolog – også uden en henvisning fra lægen.  

Tilskuddet fra Sygeforsikring “danmark” er ofte mellem 300-450 kr. pr. samtale, og op til 7200 kr. pr. år. Dette skal være ved en autoriseret psykolog, og der kan gives tilskud til én konsultation eller én dobbeltkonsultation pr. dag.  

Klik på linket her og læs nærmere i forhold til om din medlemsgruppe har ændret på tilskudsmuligheder ved psykologbehandling.

Husk at der er flere forskellige muligheder for at opnå tilskud til psykologbehandling, ligesom vi her i klinikken på Fyn har forskellige muligheder for at hjælpe dig med samtaler.

Vi har både mulighed for at tilbyde samtaler til reduceret pris, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige behandlere eller få samtaler uden ventetid.

Det kan du læse mere om her.

Psykolog i Odense
Nyheder omkring tilskud til psykologsamtaler i Odense C

Information om tilskud til psykologsamtaler

Kontakt os med dine spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende og høre nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler uden ventetid ved psykologteamet hos Fyns Psykologpraksis i Odense C.

Vi er til at tale med og hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til neto dit behov.

Kontakt os gerne på telefon: 50 48 46 14, vi er lettest at fange i tidsrummet 08.30-12.30, og ellers ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Nyhed angående autoriserede psykologer

Dette opslag henvender sig mest af alt til psykologer under efteruddannelse frem mod autorisation.

Der findes løbende udvikling omkring kvalitetssikringen af psykologers arbejde og der er kommet nye retningslinjer for psykologernes efteruddannelse i forbindelse med autorisationen.

Psykolognævnets retningslinjer for den praktiske uddannelse frem mod autorisation træder i kraft den 1. oktober 2021.

Ændring i efteruddannelsen

Ændringen i indholdet af den praktiske uddannelse består i, at det nu er påkrævet med supervision fra minimum to forskellige supervisorer under den praktiske uddannelse. Kravet kommer til at være gældende for psykologer, der påbegynder den praktiske uddannelse til autorisation fra den 1. oktober 2021 og fremefter.

Er du således psykolog og allerede på vej mod autorisation, så vil det ikke ændre på din efteruddannelsesproces.

Læs mere om autoriserede psykologer her.

Odense og Psykologi
Vigtig viden omkring autorisation for psykologer

Værd at vide omkring psykologi og tilbud omkring psykologsamtaler i Odense

Hvad koster det at gå til psykolog?

Det kan variere meget, hvad prisen bliver pr. session ved en psykolog. Det skyldes, at der er flere forskellige tilskudsmuligheder og forskellige forsikringer, som delvist eller helt dækker psykologsamtaler.

For at starte fra en ende af, så koster det typisk 985 kr. pr. samtale ved en klinisk psykolog her i Fyns Psykologpraksis, såfremt du betaler psykologsamtalen selv.
Denne pris er uden tilskud fra Sygeforsikring danmark, uden tilskud fra en sundhedsforsikring og uden tilskud fra regionen (henvisning fra lægen).

Sygeforsikring “danmark”

Tilskuddet fra Sygeforsikring “danmark” er ofte mellem 300-450 kr. pr. samtale, og op til 7200 kr. pr. år. Dette kan opnås ved en autoriseret psykolog.

En autoriseret psykolog er en klinisk psykolog med en praktisk efteruddannelse. Ved en klinisk psykolog uden autorisation kan der ikke opnås tilskud fra Sygeforsikring “danmark”.

Hvis du ønsker samtaler ved en specialist eller supervisor, som både er autoriseret og specialistuddannet, vil prisen dog typisk være lidt højere end ved en klinisk psykolog uden disse efteruddannelser.

Andre forsikringer kan dække

Har du en indboforsikring, en sundhedsforsikring, en a-kasse eller et pensionsselskab, så kan disse til tider også dækker udgifterne, helt eller delvist – ring til dem og hør nærmere i forhold til din specifikke situation.

Opsamlende kan man derfor sige, at prisen varierer en del for psykologsamtaler således og vil typisk ligge på mellem 500-1000 kroner pr. session, men du kan være heldig at det er gratis, hvis du både får tilskud fra “danmark” og/eller en sundhedsforsikring.

Psykologi i Odense
Information om ventetid og priser

Kontakt os uforpligtende omkring psykologi i Odense

Kontakt os med uddybende spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring de specifikke muligheder for samtaler ved en psykolog samt høre mere om ventetid, tilskudsmuligheder og lignende.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler uden ventetid ved psykologteamet hos Fyns Psykologpraksis i Odense.

Kontakt os gerne på tlf. 50 48 46 14, vi er lettest at fange i tidsrummet 08.30-12.30, og ellers ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologi i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.