Seneste nyheder omkring psykologi i Odense

Vi holder dig løbende orienteret omkring seneste nyheder indenfor psykologiens verden, navnligt hvad der foregår omkring psykologien i og omkring Odense.

Nyheder fra Fyns Psykologpraksis

Hos Fyns Psykologpraksis hjælper vi dig gerne med praktiske informationer omkring alt fra lægehenvisninger og sundhedsforsikringer til tilskudsmuligheder og psykologfaglige ydelser her i klinikken.

På siden her kan du også læse om vores blogindlæg, akutelle ventetider, priser samt andre væsentlige oplysninger omkring vores psykologpraksis.

Hvis du har spørgsmål omkring vores psykologpraksis eller i forhold til samtaler hos en psykolog, så er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Kontakt os på telefon eller e-mail og hør nærmere om dine muligheder, hvis du overvejer at påbegynde samtaler hos en psykolog – vi kan hjælpe dig i gang med det samme.

Nyheder omkring psykologi og psykoterapi i Odense!

Viden om Odense og Psykologi

Værd at vide om Psykologi i Odense

Aktuelle nyheder omkring psykologi og samtaleterapi i Odense

Terapeut Skolen - Online mentorforløb for kommende og nye psykologer, terapeuter og relationsbehandlere.
Autoriserede psykologer i Odense

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologi i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.