Tilskud: Sygeforsikring Danmark

Det er en rigtig god ide at opsøge en psykolog, hvis man står overfor udfordringer i sit liv – måske den bedste investering som du kan gøre for dig selv!

Når man tænker på psykologsamtaler, så tænker de færreste at det er dyrt. Men faktum er blot, at det er en særdeles værdifuld investering i dig selv og dit helbred, så pengene er givet rigtig godt ud, selvom mange mennesker desværre oplever økonomiske begrænsninger, der hindrer dem i at få den hjælp, de har brug for.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de forskellige muligheder og tilskud, som mange danskere kan benytte sig af. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan benytte dig at Sygeforsikring Danmark og få tilskud til psykologsamtaler hos en autoriseret psykolog.

Sygeforsikring Danmark blev grundlagt i 1973 og er i øjeblikket en medlemsejet organisation med over 2,7 millioner medlemmer. Sygeforsikring Danmark tilbyder tilskud hos en autoriseret psykolog hvis du står overfor udfordringer i dit liv, såsom depression, angst, dødsfald eller sygdom.

Her er et overblik over dine muligheder for tilskud ved ‘Sygeforsikring Danmark’

Tilskud til psykologsamtaler fra Sygeforsikring Danmark

Du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark uanset gruppe, så længe du har aktivt medlemskab. Er du medlem og mellem 16-25 år får du 450 DKK tilskud pr. konsultation, det vil sige at en konsultation hos en autoriseret psykolog koster 600 DKK  (efter tilskud).

Er du under 16 år eller over 25 år får du 300,- pr. konsultation. Det vil sige at en konsultation hos en autoriseret psykolog koster 750 DKK (efter tilskud).

Efter hver enkelte konsultation betaler du, hvorefter vi indberetter til Sygeforsikring Danmark og du vil derefter få tilskuddet tilbagebetalt på din konto (én gang om måneden, hver tredje måned eller én gang årligt, det bestemmer du).

Vi tager forbehold for indhold og ændringer i tilskudsordningen og det er derfor vigtigt at understrege, at du altid skal kontakte Sygeforsikring Danmark og tjekke, at tilskuddet også gælder for dig og din medlemsgruppe.

Hvor meget kan du få i tilskud?

Er du mellem 16-25 år får du 450,- DKK I tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog

Er du under 16 år får du 300,- DKK I tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog

Er du over 25 år får du 300,- DKK I tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog