Tilskud til psykologsamtaler

Har du en sygeforsikring hos Sygeforsikring danmark, så kan du følge nedenstående link og se, om netop dit medlemskab har ændret på tilskuddet til psykologsamtaler.

Nye tilskud fra Sygeforsikring danmark

Fra januar 2023 er der gode nyheder for nogle af de mange unge mennesker, der søger psykologhjælp. Sygeforsikring ”danmark” har orienteret om, at tilskud til psykologhjælp udvides til at gælde medlemmer mellem 16 og 25 år pr. 1. januar 2023.   

Hvor det førhen kun var medlemmer fra 18 til 25 år der fik tilskud til psykologhjælp, kan medlemmer fra 16 til og med 25 år nu få tilskud til psykologsamtaler ved en autoriseret psykolog – også uden en henvisning fra lægen.  

Tilskuddet fra Sygeforsikring “danmark” er ofte mellem 300-450 kr. pr. samtale, og op til 7200 kr. pr. år. Dette skal være ved en autoriseret psykolog, og der kan gives tilskud til én konsultation eller én dobbeltkonsultation pr. dag.  

Klik på linket her og læs nærmere i forhold til om din medlemsgruppe har ændret på tilskudsmuligheder ved psykologbehandling.

Husk at der er flere forskellige muligheder for at opnå tilskud til psykologbehandling, ligesom vi her i klinikken på Fyn har forskellige muligheder for at hjælpe dig med samtaler.

Vi har både mulighed for at tilbyde samtaler til reduceret pris, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige behandlere eller få samtaler uden ventetid.

Det kan du læse mere om her.

Psykolog i Odense
Nyheder omkring tilskud til psykologsamtaler i Odense C

Information om tilskud til psykologsamtaler

Kontakt os med dine spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende og høre nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler uden ventetid ved psykologteamet hos Fyns Psykologpraksis i Odense C.

Vi er til at tale med og hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til neto dit behov.

Kontakt os gerne på telefon: 50 48 46 14, vi er lettest at fange i tidsrummet 08.30-12.30, og ellers ringer vi tilbage hurtigst muligt.