Virksomhedsordninger på hele Fyn

Vil du passe godt på dine medarbejdere, så er det en stor fordel at have en bæredygtig strategi til forebyggelse af sygefravær. Har du den på plads?

Hvis ikke, så står Fyns Psykologpraksis klar til at hjælpe – det er nemt, hurtigt og en rigtig god investering!

Få en virksomhedsordning – det er hurtig, nemt og efektivt!

Intet er mere vigtigt for en virksomhed, end dygtige og produktive medarbejdere – så enkelt er det!

Fyns Psykologpraksis hjælper vi både dig som leder samt dine medarbejdere med såvel en forebyggende indsats som hvis uheldet er ude. Vi har gode erfaringer med at sikre en bæredygtig tilgang til både udfordringer fagligt såvel som privat, uanset hvor du befinder dig i virksomheden.

Kontakt os uforpligtende på telefon eller e-mail og hør nærmere om mulighederne for en virksomhedsaftale, hvis du er virksomhedsejer eller er HR ansvarlig i en virksomhed, hvor medarbejderen er i centrum og der er fokus på medarbejderenes trivsel og velvære – vi kan hurtigt og nemt hjælpe jer i gang med at sikre medarbejdernes sundhed.

Dine medarbejdere er i gode hænder hos os!
En attraktiv virksomhedsaftale er til gavn for hele virksomheden.

Viden om Psykologhjælp i Odense og Virksomhedsordninger

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Tværfaglige Samarbejdspartnere

Klinik Østerbye – Osteopati, Fysioterapi og Akupunktur

Klinik Østerbye er en privatklinik med speciale i smerteproblematikker og idrætsskader. Der tilbydes skadesdiagnosticering samt efterfølgende behandling og rådgivning.

Med udgangspunkt i de sundhedsfaglige traditionelle medicinske fag som anatomi, fysiologi, neurologi, patologi og biomekanik behandler Klinik Østerbye samtlige udfordringer i bevægelsesapparatet. Klinikken er etableret udenfor den offentlige sygesikring (uden ydernummer), hvilket betyder, at man ikke behøver henvisning fra sin egen læge for at komme til behandling.

Hos Klinik Østerbye tilbydes der behandling inden for osteopati, fysioterapi, akupunktur, myoreflex terapi, massage etc. Klinik Østerbye har eksisteret siden 2007 og har klinik i Ringe og Dyrup, Odense SV.

Balance Kiropraktik – Kiropraktor i Nyborg

Balance Kiropraktik er beliggende på samme adresse, hvor Fyns Psykologpraksis også holder til i Nyborg – og her kan du få hjælp hvis du har smerter i ryg, nakke, arme, ben, fødder eller kæmper med hovedpine.

Oplever du smerter, ømhed eller andre symptomer, som påvirker din hverdag negativt, som skaber nedsat funktionsniveau, begrænset bevægelighed eller funktionsforstyrrelser, så kan du få gavn af Balance Kiropraktiks ekspertise omkring behandling af bevægeapparatet (knogler, led, muskler).

Balance Kiropraktik er særligt kendt for kiropraktisk behandling af fødder. Derudover har denne kiropraktorklinik speciale i Qigong og meditation som led i stresshåndtering.

Trigalo Fysioterapi i Odense

Trigalo Fysioterapi tilbyder professionelle aftaler til virksomheder og deres medarbejdere. Vi kommer ud til jeres virksomhed eller tager imod jer på klinikken. Vi tilbyder behandling og motion i og udenfor arbejdstiden, så det passer bedst til jeres virksomhed og den individuelle medarbejder.

Ordningen forebygger og behandler årsager til skader og gener, der er relateret til arbejdslivet.

Vis dine medarbejdere at du engagerer dig i deres helbred.

Human Navigator i Odense

Human Navigator tilbyder forebyggende indsatser i forhold til sygefravær og mistrivsel i form af screening, undervisning, rådgivning og samtaleforløb til virksomheder og deres medarbejdere.

Indsatserne skræddersyes og udføres i et tæt samarbejde mellem sygeplejerske og den enkelte virksomhed. Virksomheden har således muligheden for at have ”sin helt egen sygeplejerske” tilknyttet og helt tæt på. Således vil skavanker og sygdom kunne håndteres endnu tidligere – til gavn for alle parter!